zuzanagelnarova komentáře u knih
Hrůza sem s tohohle dílu strašně zklamaná doufala jsem, že to bude aspon tak dobré jako dvojka, ale ne :(
Trochu mně to zklamalo kvůli tomu, že to bylo s pohledu Alessandry
Tahle kniha mně naprosto ohromila.Díky ní sem se zamilovala do renesance !
Nechtěla jsem aby Cal umřel, ale po jednom dni sem se tím smířila.Dobře dokončená série.
Vážně moc dobrá kniha vřele všem doporučuji a opravdu stojí za to si to přečíst :)
Celkem fajn knížka děkují ji hlavně za to, že mně minulý rok zabavila na týdenní rodinné dovolené.
Je pravda, že tam hodně klišé, ale i tak si určitě dočtu sérii.
Tyhle povídky byly zajímavé, ale v mém věku už mi prostě nepřijdou strašidelné.
Náhodou sem na ni narazila v knihovně a řeknu rovnou na rovinou vůbec nebyla chyba si jí přečíst. Opravdu mně mile překvapila díky ní si začnu asi zase číst trailery.
Moc pěkná knížka přečetla jsem ji s jedním a druhým dechem :)
Tuhle knížku sem překvapivě přečetla dost rychle. Dos se divím, protože mi knížky trvají většinou strašně dlouho přečíst.Překvapivě za těch pár dní co sem jí četla mi změnila můj pohled na život, ale co mně asi na ní naštvalo byl konec jinak bych jí nic už nevytkla.
Tahle knížka mně nejvíc zaujala tím, že mi to připadala skutečný, že by se to mohlo stát opravdu komukoliv.Vzadu v knížce byla kapitola s vysvětlivkami, které mi dost pomohla v té době když sem to četla dost dobře to autorka vysvětlila.
PS: Příšerně sem nesnášela tu prohnanou holku co mněla údajně ,, učit ,, Sofiji jezdit a její nevlastní matku