Zvelebilova

Maličká knížka s malým písmem. S malými lidmi. Puberťáci řeší své problémy... Vlastně to není vůbec o politice, ale o životě. Hele, já když jsem to dočetla, tak jsem si říkala: "Hm, ok, nic moc..." Ale jak už jsempsala jinde - Igor je autor, který se musí nechat uležet v hlavě. Až za asi 2 dny jsem si uvědomila, že nad tím přemýšlím a teď, když o tom píšu, mám husí kůži. Prostě to vlezlo v pozadí se ukáže až dlouho po přečtení.
Jinak oceňuji popisy erotiky. To Igorovi jde.

Jako Igorova fanynka musím tuhle nejnovější knížku ocenit právě pro milý charakter klasického českého trouby, který se nějak prokousává životem. Je to zajímavý příběh a kupodivu napsaný s takovou lehkostí a samozřejmostí, že se to dá shltnout naráz.

Ke knížce jsem se dostala spíš náhodou. Považovala jsem ji za fanfikci na Výchovu dívek v Čechách, ale ve skutečnosti je to naprosto jiný příběh, který byl zmíněnou knihou inspirován. Moc mě bavily pasáže, kde si autor nebere servítky a natvrdo tam napíše, co si myslí (zvlášť ty erotické scény). Jinak Igor je autor, který se prostě nějak přečte... A pak se to rozleží... A až za pár dní si člověk řekně: "Ale jo, fíha, dobrý."

Lízinka je docela blbka, aspoň je pěkná. Místy absurdní drama, ale zase plné odvážných scén a brutálních praktik.

Ze začátku se to táhlo. Chápu, že bylo potřeba vysvětlit všechny motivy hlavního hrdiny, abychom pro něj měli pochopení. Majora byl super mafián a poslední asi 3 kapitoly se konečně něco dělo, to jsem si užila.

Druhý díl mě zklamal. Homér i Saša mi byli nesympatičtí (což se umocnilo třetím dílem), Arťom se tam jenom mihnul a už to nebylo dobrodružství plné poznávání divného postapo světa, spíš nějaké psychologické drama.

Co tu hodnotit - zákonodárce uzákonil, my čteme :D

Zajímavé čtení. Spíš na dlouhé zimní večery jako počteníčko souvislostí. Chybí mi zase schématičnost pro přípravu na zkoušku.

Zajímavá učebnice. Trochu mi chyběla systematičkost a schémata. Je to spís pěkné počteníčko.

Dalimil fakt sympaťák, Václav II dobrý idiot :D Anežka blbka k pohledání. Hezké historické pozadí a super příběh.