Čo s ovocím a zeleninou podobné
Róbert Šimončič
Zelenina a ovocie patria medzi historicky najstaršie zdroje našej výživy. V predhistorickej dobre svojho vývoja človek hojne využíval aj divoko rastúce plody ovocia a zeleniny, ktoré sa mu v obývanej zemepisnej šírke ponúkali.
Podobné knihy (2)
Zavařujeme ovoce a zeleninu Jaroslav VašákJak nejlépe využít úrodu Správné postupy k uchování vitaminů a minerálních látek Sušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hub Více naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetiky Způsoby konzervace masa a h... více
Zavařujeme ovoce - nakládáme zeleninu Hana Sedláčková - Pačová
V této publikaci zdaleka nejsou všechny způsoby a možnosti konzervace ovoce a zeleniny. Jsou zde uvedeny nejzákladnější a nejčastější způsoby úprav. Jde totiž o to, aby ani kousek ovoce nepřišel nazmar. více
Štítky knihy
kuchařky ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin vaření zahrádkářství, zahradničení zdravá výživa
Autorovy další knížky
1993 | Výživa - odborná učebnice pro kuchaře a číšníky |
1982 | Čo s ovocím a zeleninou |
1983 | Dietní systém pro nemocnice II. |
1983 | Dietní systém pro nemocnice I. |