Domácí řeznická kuchařka podobné
Josef Dušátko
Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat v bytě. Nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko. Kniha navíc obsahuje i kapitolu, jak si postavit udírnu, návod na uzení domácích výrobků a také několik velmi starých zabijačkových receptů.... celý text
Podobné knihy (1)
Výroba uzenin, specialit a konserv Jaroslav BezděkAutor knihy, pan Jaroslav Bezděk (1903 až 1985), po vyučení se řezníkem odešel „na zkušenou“ do Berlína. V Kolíně nad Rýnem vystudoval odbornou potravinářskou školu. Po návratu do Prahy pracoval u firmy Zemka v Karlíně a... více
Autorovy další knížky
2001 | Zabijačka |
2016 | Domácí řeznická kuchařka |
1993 | Klobásy a paštiky |
1989 | 100 a 1 lahůdek z domácích zabijaček |
1987 | Chalupář udí a vaří |