Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů podobné

Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů
https://www.databazeknih.cz/img/books/65_/65735/drubez-nejchutnejsi--65735.jpg 3 2 2

České i zahraniční kuchařské recepty z drůbežího masa jsou doporučovány především dětem, starším lidem a všem, kteří se chtějí stravovat chutně, lehce a zdravě

Podobné knihy (17)

Hydinové špeciality Hydinové špeciality Júlia Frank

460 jedál z domácej hydiny (kura, sliepka, kačica, hus, morka, holuby, perlička) a pernatej zveri (divé kačice, bažanty). více


Recepty zo života 29 Recepty zo života 29 Ivan Štefánek

Nová hydinová kuchyňa více


Recepty zo života 5 Recepty zo života 5 Soňa Hodulová

Jedlá a pochúťky z hydiny. více


Kuchařka nejen na neděli: Vaříme, pečeme, smažíme a připravujeme kuře Kuchařka nejen na neděli: Vaříme, pečeme, smažíme a připravujeme kuře Jaroslav Vašák

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Drůbež se nikdy nepřejí Drůbež se nikdy nepřejí Vladimír Chaloupka

Drůbež na našem stole patří neodmyslitelně do moderního stravovacího režimu. Vzhledem k širokým možnostem přípravy drůbežího masa považujte následující předpisy jako inspiraci pro úpravu podle vlastní fantazie a obsahu l... více


Drůbež a drůbeží pochoutky Drůbež a drůbeží pochoutky Hana Sedláčková - Pačová

Umění vařit neznamená vařit dlouho a pracně, ale v krátké době připravit esteticky vzhledné, chutné a zdravé pokrmy. více


Kuracie prsia - na 78 spôsobov Kuracie prsia - na 78 spôsobov Zoltán Liptai

Kuracie prsia sa tešia veľkej obľube. Sú vhodné na rôzne typy jedál: na predjedlá, šaláty, polievky aj hlavné jedlá. Našimi receptami by sme chceli podať pomocnú ruku pri ich príprave. Želáme príjemné varenie! více


Minutky z masa, drůbeže, ryb aj. Minutky z masa, drůbeže, ryb aj. Libuše Vlachová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Pripravujeme kuracinu Pripravujeme kuracinu Anne Willan

Príprava, pečenie, dusenie, smaženie, grilovanie a zapekanie kuracieho mäsa, recepty na šaláty, omáčky, polievky a vývary z kuraciny. více


Kuchařka Pokrmy z drůbeže Kuchařka Pokrmy z drůbeže Ladislav Nodl

Další z titulů předního odborníka v oblasti gastronomie nabízí širokou paletu receptů, od jednoduchých až po speciality, na úpravu nejrůznějších druhů masa – kuřecího, slepičího, krůtího, husího, kachního, holubího a tak... více

Autorovy další knížky

2012  100%Houbová kuchařka
2001  0%Moravská kuchařka - 227 lahůdek z celé Moravy
2002  100%Recepty od staříčka ze Slovácka
2002  90%Vánoční kuchařka
2003  60%Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů