Guláše, perkelty, ragů, frikasé, tokáně, soté podobné
Miloslav Nosovský

Sbírka receptů soustřeďující se na přípravu masitých omáček.
Podobné knihy (5)

Sešit obsahuje technologii přípravy gulášů ze všech druhů mas ; než začneme vařit ; dávkování surovin ; recepty z hovězího, vepřového masa ; minutkové guláše ; guláše z různých druhů mas a uzenin ; ze zeleniny a hub. ... více

Od hub až po pštrosa! Kuchařka s více než 500 recepty na guláše všech vůní, barev a druhů ze všech koutů světa z pera známého litoměřického kuchařského mistra. více

Nejrozsáhlejší kniha věnovaná gulášům na našem knižním trhu, jejímž autorem je známý slovenský kuchařský mistr Tibor Kramár. Téměř 500 receptů a variací na původní maďarskou specialitu, která dobyla celý svět. Osvědčené ... více

1+181 receptů. Pokud by se konala veřejná anketa o nejpopulárnější pokrm, pak by u nás nepochybně vyhrály dva: mimo klasické knedlovepřozelo by to byl guláš. Každá lidová restaurace (a nejen ta) má na svém jídelníčku st... více

Guláš patří mezi nejoblíbenější české pokrmy. Tato kuchařka nabízí velký výběr osvědčených receptů od gulášových polévek přes guláše z nejrůznějších druhů masa, až po guláše bezmasé. více
Autorovy další knížky
1996 | ![]() |
2000 | ![]() |
2004 | ![]() |
2002 | ![]() |
2007 | ![]() |