Hydinové špeciality podobné

Hydinové špeciality
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/466805/bmid_hydinove-speciality-XW3-466805.png 5 1 1

460 jedál z domácej hydiny (kura, sliepka, kačica, hus, morka, holuby, perlička) a pernatej zveri (divé kačice, bažanty).

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Príroda
Originální název:

Szárnyasparádé, 1986


více info...

Podobné knihy (7)

To najlepšie z hydiny To najlepšie z hydiny Hana Sedláčková - Pačová

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známyc... více


Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů Pavel Martin

České i zahraniční kuchařské recepty z drůbežího masa jsou doporučovány především dětem, starším lidem a všem, kteří se chtějí stravovat chutně, lehce a zdravě více


Kuchařka Pokrmy z drůbeže Kuchařka Pokrmy z drůbeže Ladislav Nodl

Další z titulů předního odborníka v oblasti gastronomie nabízí širokou paletu receptů, od jednoduchých až po speciality, na úpravu nejrůznějších druhů masa – kuřecího, slepičího, krůtího, husího, kachního, holubího a tak... více


Recepty zo života 29 Recepty zo života 29 Ivan Štefánek

Nová hydinová kuchyňa více


Drůbež Drůbež Jiří Hlávka

Řada předpisů ke vhodné a úsporné přípravě pokrmů (polévek, pečení, haší, paštik atd.) z různých druhů hrabavé i vodní drůbeže se stručnými, všeobecnými pokyny a instruktivními obrázky. více


Hydina v racionálnej výžive Hydina v racionálnej výžive Vladimír Malík

V knihe sa dočítate o význame hydinového mäsa v racionalizácii výživy, o opracovanej hydine a hydinových výrobkoch v maloobchodnej sieti, zabíjaní, opracovaní a konzervovaní hydiny v domácnostiach. V rozsiahlejšej časti ... více


Pochúťky a misy z hydiny Pochúťky a misy z hydiny František Janata

František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božsk... více

Štítky knihy

kuchařky králíci drůbež kuřecí maso

Autorovy knížky

Júlia Frank
maďarská
1990  100%Hydinové špeciality