Jedlá z hydiny, zveriny a vajec podobné
Ladislav Bobiš
Vycházíme-li z předpokladu, že se mění životní rytmus, musí se změnit i způsob výživy.
Podobné knihy (7)
Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny Jarmila RakušanováPro publikaci bylo vybráno na 360 receptů, obsahujících návody na přípravu polévek, vnitřností, zvěřinových pokrmů, některých příloh podávaných ke zvěřině i na konzervaci zvěřiny. Byly voleny předpisy na úpravu těch druh... více
Jedlá z diviny Mária Hajková
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole Oldřich Kosek
Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole. více
Drůbež a drůbeží pochoutky Hana Sedláčková - Pačová
Umění vařit neznamená vařit dlouho a pracně, ale v krátké době připravit esteticky vzhledné, chutné a zdravé pokrmy. více
Minutky z masa, drůbeže, ryb aj. Libuše Vlachová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Recepty ze zvěřiny a ryb Dáša Ostertágová
Jedinečné recepty ze zvěřiny a ryb potěší každého labužníka. Lahodná chuť specialit z jelena, kance, bažanta, kapra, nebo štiky Vám naznačí, proč si fajnšmekři, a nejen myslivci a rybáři, tyto pochoutky nemohou vynachvál... více
Myslivecké guláše a jiné speciality ze zvěřiny kolektiv autorů
Kniha obsahuje více než dvě stovky originálních receptů a udivuje množstvím způsobů, na které je možné připravit dobrý guláš. Lákavé jsou i předpisy na další speciality ze zvěřiny. více