Jogurtová kuchařka podobné

Jogurtová kuchařka
https://www.databazeknih.cz/img/books/99_/99431/jogurtova-kucharka-99431.jpg 3 3 3

Dlouholetá profesorka pražské hotelové školy a autorka řady knih o gastronomii, odborných učebnic i výpravných kuchařek, včetně nedávno vydané Kuchařky české šlechty, přichází tentokrát s drobnější publikací věnovanou jedinému výrobku – jogurtu, o kterém se zvídavý čtenář dozví téměř všechno: od jeho výroby, úlohy ve výživě až po jeho využití při nejrůznějších zdravotních potížích a také v kosmetice. Množství zajímavých receptů pro přípravu jogurtových nápojů, studených i teplých, sladkých i slaných pokrmů z jogurtu a s jogurtem potěší každého, kdo chce zdravě žít a dobře vypadat. Předmluvu napsala Jana Snášelová.... celý text

Podobné knihy (6)

Jedlá z jogurtu a tvarohu Jedlá z jogurtu a tvarohu Stanislav Muntág

Málokto si vie predstaviť život bez mlieka a mliečnych výrobkov, od jogurtu až po čokoládu. Mlieko bolo našou prvou potravou od narodenia. Materské mlieko je však iné, než mlieko kravské. více


Mražené jogurty Mražené jogurty Nina Engels

Osvěžující pochoutky pro každou příležitost. Zmrzlinové sendviče, mražená lízátka , ledové pralinky a další. Mražené jogurty se v poslední době stávají hitem cukráren. Nyní máte možnost si tuto osvěžující pochoutku připr... více


Mražený jogurt – Poháry s mraženými jogurtovými krémy Mražený jogurt – Poháry s mraženými jogurtovými krémy neznámý - neuveden

Ať už se mražený jogurt (frozen yogurt) podává jako krémové osvěžení v letních měsících, nebo jako zakončení jídla o několika chodech v kteroukoli roční dobu, tak jedno je jisté – tahle lahůdka v poháru s různými přelivy... více


Zázrak zvaný jogurt Zázrak zvaný jogurt Hana Sedláčková - Pačová

Kuchařské předpisy na přípravu pomazánek, polévek, salátů, hlavních jídel a pečiva, kde hlavní přísadou je vždy jogurt. více


Jogurtový receptář Jogurtový receptář Hana Kroová

Prevence a léčení pomocí jogurtů a mléčných kultur více


Jogurt - 50 snadných receptů Jogurt - 50 snadných receptů Cinzia Trenchi

Jogurt patří k velmi rozšířeným potravinám a je součástí téměř všech diet. Díky svým pozitivním účinkům na zdraví je vhodný pro všechny. Vzniká srážením a kysáním mléka pomocí bakterií Lactobacillus bulgaricus a Streptoc... více