Konec plýtvání jídlem podobné
kolektiv autorů
Plýtvání se týká nás všech – a my všichni s tím můžeme něco dělat! Než se potraviny dostanou na náš stůl, zmizí v odpadcích průměrně jedna třetina z nich, z toho přibližně polovinu vyhodíme doma. Prostřednictvím této knihy vám chceme ukázat, jak každý z nás může plýtvání omezit, tím chránit životní prostředí a také ušetřit.... celý text
Literatura naučná Kuchařky Ekologie, živ. prostředí
Vydáno: 2020 , KazdaOriginální název:
Wirf mich nicht weg – Das Lebensmittelsparbuch. Mehr als 333 nachhaltige Recepte und Ideen ge-gen Lebesmittelverschwenun
více info...
Podobné knihy (4)
Kuchařka - vaříme rychle a levně ze zbylých potravin Alena NoskováJen málokterá kuchařka či kuchař se mohou pochlubit tím, že umí zužitkovat všechny suroviny naprosto beze zbytků. více
Zachraň jídlo v kuchyni Adam Podhola
Až polovina potravinového odpadu v EU vzniká v domácnostech. Nakoupíme toho více než potřebujeme, nevíme, jak správně skladovat potraviny, nebo nám chybí inspirace. Proto vznikla kuchařka Zachraň jídlo v kuchyni, která v... více
Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové Jitka Rákosníková
Kuchařka je průvodcem pro neplýtvání všemi základními skupinami potravin: pečivem, masem, luštěninami, rýží a obilovinami, mléčnými výrobky, bramborami a zeleninou. Základem knihy je přes 40 velkých receptů z české i sv... více
Vaříme bez plýtvání Judith Clavel
Jak si dobře pochutnat a zároveň zužitkovat zbytky a ušetřit! V této knize najdete 40 nápaditých receptů pro labužníky, v nichž využijete zbytky jídla: předkrmy, polévky, zapékaná jídla, galetky, zavařeniny, sirupy… Snad... více