Lahůdky pro pohoštění a potěšení: Studené mísy podobné
Ingo Pfliegner
Vaření je téměř filozofií, individuálním vyjádřením způsobu jídla, pití i jiných požitků nejen pro labužníky, ale pro každého z nás. S láskou proniká do nejmenších detailů Fantazie a odvaha k novým kompozicím vytvářejí nejkrásnější požitky. Recepty jsou pak pouze doplňkem, podnětem k dokončení kompozice. Tématem "Studené mísy" Vám chceme přiblížit jen malou část téměř neomezených možností při uplatnění fantazie při "domácím hýření".... celý text
Podobné knihy (3)
Lahůdková kuchyně Marie Janků SandtnerováProslulá autorka kuchařských knih se v publikaci Lahůdková kuchyně, která vyšla poprvé v roce 1949, zaměřila na úpravu studených lahůdkových pokrmů, které lze připravit nejen jako předkrmy před hlavním jídlem, ale i k rů... více
Chlebíčky Zuzana Brousková
Obložené chlebíčky, ať již studené nebo teplé, jsou u nás nejoblíbenějšími pokrmy studené kuchyně, neboť je můžeme podávat jako rychlé a nepříliš nákladné pohoštění, právě tak jako i při slavnostních příležitostech. K je... více
Moderní studená kuchyně Vilém Vrabec
Přepracované vydání obsahuje nové recepty, poznatky o správné výživě a pokrokovou technologii přípravy pokrmů. více