Maso pokaždé jinak podobné
Ladislav Nodl
Popis knihy zde zatím bohužel není...
Podobné knihy (5)
Masové recepty Miroslav Mayer (kuchařky)Zásady správné výživy, příprava jídel, recepty na výsekové maso hovězí, vepřové, telecí, skopové, kůzlečí, drůbež, ryby, zvěřinu aj. více
Maso kolektiv autorů
Kuchařka z Edice Apetit v paperbackové podobě vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách - vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, ... více
To najlepšie z mäsa Vladimír Horecký
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s ča... více
100 a 1 specialit z masa Oldřich Kosek
Předpisy na netradiční masité pokrmy ze surovin, které jsou na našem trhu dostupné. Najdeme zde speciality z vepřového, hovězího, telecího, skopového a mletého masa, předpisy na různé guláše, šašliky, jehly, špízy a šípy... více
Maso - Tradiční i neznámá jídla z masa Jozef Ďurík
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2007 | Velká domácí kuchařka |
2012 | Velká kniha vaření |
1988 | Speciality světových kuchyní |
2000 | Studená kuchyně 2 |
1983 | Vaříme ze zeleniny |