Maso - Tradiční i neznámá jídla z masa podobné

Maso - Tradiční i neznámá jídla z masa
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/127971/maso-tradicni-i-neznama-jidla-z-masa-127971.jpg 3 1 1

Popis knihy zde zatím bohužel není...

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Sfinga
Originální název:

Skoro zabudnuté jedlá z mäsa


více info...

Podobné knihy (17)

Maso pokaždé jinak Maso pokaždé jinak Ladislav Nodl

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Maso a drůbež Maso a drůbež kolektiv autorů

Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny. více


Jedlá z mäsa Jedlá z mäsa Jana Horecká

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Babičkine jedlá z mäsa Babičkine jedlá z mäsa Renato Magát

Kniha Babičkine jedlá z mäsa je ďalšia zo série obľúbených kuchárskych kníh, tentoraz však venovaná klasickým slovenským jedlám z mäsa. V našich zemepisných šírkach boli mäso a jedlá z mäsa vždy dôležitou súčasťou vyváž... více


100 a 1 specialit z masa 100 a 1 specialit z masa Oldřich Kosek

Předpisy na netradiční masité pokrmy ze surovin, které jsou na našem trhu dostupné. Najdeme zde speciality z vepřového, hovězího, telecího, skopového a mletého masa, předpisy na různé guláše, šašliky, jehly, špízy a šípy... více


Masové recepty Masové recepty Miroslav Mayer (kuchařky)

Zásady správné výživy, příprava jídel, recepty na výsekové maso hovězí, vepřové, telecí, skopové, kůzlečí, drůbež, ryby, zvěřinu aj. více


Co a jak s masem Co a jak s masem Ladislav Černý

Maso je veledůležitou složkou naší výživy pro bohatý obsah plnohodnotných bílkovin. Běžně se získává především jateční výrobou, ale lze je získat i přímo, v domácích podmínkách a vlastním přičiněním. Samozásobení čerstvý... více


Lahůdky z masa Lahůdky z masa Miroslav Mayer (kuchařky)

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Magická chuť masa Magická chuť masa Vladimír Horecký

Kniha Magická chuť masa je rozdělena do tří kapitol: Drůbež, Ryby, Maso.Tyto kapitoly jsou dále rozděleny na pomazánky a saláty, hlavní jídla, polévky. Velká, celobarevná kuchařka. Moderně pojatá, každý recept je vyobraz... více


Maso Maso kolektiv autorů

Kuchařka z Edice Apetit v paperbackové podobě vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách - vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, ... více

Autorovy další knížky

1990  0%Domácí uzenář
1991  60%Maso - Tradiční i neznámá jídla z masa