Maso - Tradiční i neznámá jídla z masa podobné

Maso - Tradiční i neznámá jídla z masa
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/127971/maso-tradicni-i-neznama-jidla-z-masa-127971.jpg 3 1 1

Popis knihy zde zatím bohužel není...

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Sfinga
Originální název:

Skoro zabudnuté jedlá z mäsa


více info...

Podobné knihy (17)

Magická chuť masa Magická chuť masa Vladimír Horecký

Kniha Magická chuť masa je rozdělena do tří kapitol: Drůbež, Ryby, Maso.Tyto kapitoly jsou dále rozděleny na pomazánky a saláty, hlavní jídla, polévky. Velká, celobarevná kuchařka. Moderně pojatá, každý recept je vyobraz... více


Maso Maso kolektiv autorů

Kuchařka z Edice Apetit v paperbackové podobě vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách - vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, ... více


Maso pokaždé jinak Maso pokaždé jinak Ladislav Nodl

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Maso a drůbež Maso a drůbež kolektiv autorů

Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny. více


Jedlá z mäsa Jedlá z mäsa Jana Horecká

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Masité pokrmy Masité pokrmy Eva Večeřová

Kniha je ze Sady české kuchyně. Obsahuje recepty s masem hovězím, vepřovým, telecím, koňským, skopovým, jehněčím... více


Babičkine jedlá z mäsa Babičkine jedlá z mäsa Renato Magát

Kniha Babičkine jedlá z mäsa je ďalšia zo série obľúbených kuchárskych kníh, tentoraz však venovaná klasickým slovenským jedlám z mäsa. V našich zemepisných šírkach boli mäso a jedlá z mäsa vždy dôležitou súčasťou vyváž... více


Selská kuchyně Selská kuchyně Jana Duží

Kniha klasických receptů lidové, selské kuchyně. Zabijačkové pochoutky, příprava různých druhů mas, včetně skopového, jehněčího, drůbeží maso i zvěřina, klobásy a klasické přílohy. V knize jsou 4 stránky obrazové přílohy... více


Masové recepty Masové recepty Miroslav Mayer (kuchařky)

Zásady správné výživy, příprava jídel, recepty na výsekové maso hovězí, vepřové, telecí, skopové, kůzlečí, drůbež, ryby, zvěřinu aj. více


Co a jak s masem Co a jak s masem Ladislav Černý

Maso je veledůležitou složkou naší výživy pro bohatý obsah plnohodnotných bílkovin. Běžně se získává především jateční výrobou, ale lze je získat i přímo, v domácích podmínkách a vlastním přičiněním. Samozásobení čerstvý... více

Autorovy další knížky

1990  0%Domácí uzenář
1991  60%Maso - Tradiční i neznámá jídla z masa