Mléko, vejce, sýry podobné
Maryna Klimentová
Uvádí netradiční předpisy na chuťově rozmanité pomazánky, chlebíčky, toasty, saláty, omelety,nákypy, polévky, omáčky, hlavní jídla, příkrmy, dezerty, pečivo a zákusky z mléka, tvarohu, sýrů a vajec.
Podobné knihy (3)
Vejce kolektiv autorůRecepty na slané a sladké pokrmy více
Tvaroh a čerstvé sýry ve zdravé kuchyni Pavla Momčilová
V edici Pavla vaří a peče zdravě č 9. Uvádí autorka vše o tvarohu. A zároveň 250 receptů z tvarohu a čerstvého sýru,který obohatí náš jídelníček . více
Mléko, mléčné výrobky a máslo Jiří Daněk
Kapitoly: Nový způsob hodnocení jakosti mlékárenských výrobků, Odborné názvosloví, Mléko, Smetana, Mléčné kysané výrobky tekuté a podmáslí, Kakaové mléko, Mléčné koktaily, Jogurty, Tvarohy, Sýry, Měkké sýry, Tvrdé sýry, ... více
Štítky knihy
kuchařky sýry vejce mléčné výrobky mléko
Autorovy další knížky
2019 | Vaříme zdravě, chutně a hospodárně |
1991 | Nová domácí kuchařka |
1976 | Kuchařský slabikář pro mladé hospodyně |
1975 | Nová domácí kuchařka /4 - Moučníky, dezerty, nápoje |
1967 | Vaříme vtipně |