Moučníky a dezerty podobné
Jaroslava Böhmová
Výběr českých i cizích předpisů na moučníky z litého, piškotového, třeného, křehkého, sněhového, závinového a listového těsta. Pro časovou náročnost a dostupnost v prodejnách jsou vynechána těsta kynutá a nudlová. Doplňují jenávody na moučníky ovocné, nepečené a pudinky.
Podobné knihy (1)
Klášterní recepty - sladké moučníky a dezerty kolektiv autorůKlášterní zdi od nepaměti ukrývaly mnoho předpisů na netradiční, a přitom chutná jídla. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší sladké moučníky a dezerty, které se již po celá staletí připravují v mužských i ženských klášterech... více
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1976 | Polotovary a konzervy |
1972 | Drůbež a zvěřina |
1969 | Chystáme dobrý oběd |
1970 | Moučníky a dezerty |
1976 | Polotovary a konzervy nám usnadňují práci |