Ovocné šťávy, vína a likéry podobné
Heinrich Thonges
Připravte si šťávu, víno nebo likér. Autor ukazuje vyzkoušené, lehce použitelné a spolehlivé metody, aby se začátečníci vyhnuli možným chybám, a popisuje použité pomůcky.
Podobné knihy (9)
Vína, likéry a destiláty Radek TrnkaTajemství výroby. Historie, rozdělení a základní složky alkoholických nápojů, základní výrobní postupy a receptury. Slovníček odborných výrazů, rejstřík. 6 barevných fotografií. více
Domácí výroba ovocných vín a nápojů Vojtěch Hulač
Praktické návody k domácí přípravě nápojů z rozličných druhů ovoce (ovocná vína, ovocný ocet, medovina, ovocné likéry) a pokyny, jak hotové výrobky ošetřovat. více
Výroba destilátů z vlastního ovoce Josef Škopek
Příručka, určená zahrádkářům a malopěstitelům ovoce, obsahuje návody pro tzv.pěstitelský způsob výroby pálenky. Autor se v úvodu zmiňuje o historii pěstování jednotlivých druhů ovoce spolu s historií domácí destilace. N... více
Výroba ovocných vín v domácnosti František Strelka
Popis knihy není zatím k dispozici. více
O nápojích od A do Z Pomněn Matuška
Autor popisuje různé nápoje nealkoholické i s alkoholem, k jejichž přípravě jsou vhodné především domácí suroviny. Příprava různých nápojů z ovoce, zeleniny, hroznů, mléka a destilátů. více
Veľká kniha o nápojoch Peter Matuška
Kniha přináší návody a recepty k výrobě domácích likérů, vín, piva či medoviny. více
Domácí výroba moštů Miloš Hanousek
Kniha je určena pěstitelům ovoce, kteří si chtějí vyrobit mošt sami doma, z menší úrody a to třeba každý den. Dále i těm, kdo chtějí mít jistotu, že získaný mošt je právě z jejich ovoce, že není chemicky ošetřen, kromě t... více
Domácí nápoje s alkoholem i bez něj Lindy Wildsmith
Autorka, vyhlášená kuchařka, nabízí více než 100 receptů na domácí nealkoholické a alkoholické nápoje. Krok za krokem vás povede od čerstvě sklizených přísad k výslednému produktu. Objevíte staré řemeslné techniky a nauč... více
Děláme si sami víno rybízové, jahodové, šípkové, trnkové, révové a jiná ovocná vína, šťávy a mošty Helena Uhrová
Příručka uvádí přehled i chemické složení hlavních druhů ovoce vhodného k získávání šťáv a nejčastější způsob jejich zpracování. Uvádí technologické úkony k získávání a výrobě šťáv jak pro přímou konzumaci tak i technolo... více