Pohanka ve mlýně a v kuchyni podobné
Zdeněk Šmajstrla
Pohanka je multivitamin, který nám dává příroda. Publikace seznamuje čtenáře s historií mlynářů z rodu Šmajstrlů z Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm, kteří melou pohanku již po čtyři generace, přináší informace o vlastnostech pohanky a jejího významu pro zdravou výživu a 151 zajímavých a chutných receptů na polévky, pomazánky, pečivo, moučníky i cukroví z pohanky. Poznámka v Databázi Národní knihovny ČR: Správné ISBN je 80-238-5383-X. ISBN 978-80-238-5383-4 je chybné.... celý text
Podobné knihy (4)
Kukuřice - rýže - jáhly - pohanka Mária ČermákováTeplé a studené pokrmy, pečivo, dezerty. více
Špalda, pšeno, pohánka... Jaroslava Kuchtová
Špalda, pšeno a pohánka patria medzi suroviny, ktoré sa zaslúžene pýšia návratom na piedestál zdravej výživy. Obsahujú celý rad cenných živín, nevyhnutných pre život a zdravú existenciu človeka. Dajú sa z nich pripraviť ... více
Vaříme z netradičních surovin - jáhly, pohanka a jiné Karel Höfler
150 receptů na pokrmy z netradičních surovin - jáhly, pohanka aj. více
Česká pohanková kuchařka Hana Šimková
Obohaťte svůj jídelníček o pohanku, bezlepkovou a od 12. století u nás pěstovanou surovinu. Tato kuchařka potěší každého, kdo má zájem o zdravou výživu, ale i toho, kdo si dá rád maso, protože autorka se receptům s masem... více