Tajnosti francouzského pekaře podobné
Peter Mayle

V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny „Chez Auzet“ v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby, tento britský milovník Francie a její kuchyně nás seznamuje s jednoduchými a podrobně vysvětlenými recepty, postupy a tipy pro domácí pečení, jež doplňuje lidovými rčeními, humornými historkami a stručnou historií čtyř generací této rodinné pekárny, kde „pečení a konzumaci chleba povýšili na úroveň náboženského obřadu".... celý text
Literatura světová Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2015 , ArgoOriginální název:
Confessions of a French Baker, 2005
více info...
Podobné knihy (0)
Zatím zde není žádná podobná kniha.
Štítky knihy
kuchařské receptyAutorovy další knížky
2005 | ![]() |
2006 | ![]() |
2004 | ![]() |
2007 | ![]() |
2004 | ![]() |