Vaříme ryby v Norsku s Milošem Štěpničkou podobné
Miloš Štěpnička
Praktická publikace nejen pro milovníky rybolovu v Norsku od našeho předního odborníka Miloše Štěpničky. Autor radí, co bychom si měli vézt s sebou na rybolov do Norska, seznamuje se základní kuchyňskou úpravou ryb a dalších mořských živočichů i jak naložit s rybami, které povezeme domů. Kniha obsahuje pestrý výběr receptů, jednoduchých i pro náročnější kuchařské kutily, a také úpravu a využití úlovků doma. V publikaci samozřejmě nechybí poutavé vyprávění i osobitý humor Miloše Štěpničky.... celý text
Podobné knihy (1)
Kuchařka rybářské kuchyně Jan BrzákKniha obsahuje přehledy mořských a sladkovodních ryb, přehled vlastností a nutriční hodnoty masa, druhy zpracování a konzervace. Způsoby úprav od polévek, předkrmů, příloh, hlavních chodů. Cca 250 receptů. Celostránkové... více
Autorovy další knížky
2009 | Rybí receptář Miloše Štěpničky |
2004 | Česká kuchařka podle Miloše Štěpničky |
2003 | Velký rybí receptář |
2002 | Kuchařka – Ryby pro slavnostní příležitosti |
2012 | Udíme ryby s Milošem Štěpničkou |