Zvěřina podobné

Zvěřina
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/258625/zverina-258625.jpg 3 1 1

Kniha obsahuje recepty ze zvěřiny: Jelen / Srnec / Zajíc / Divoký králík / Pernatá zvěřina / Divočák

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Wild und Wildgeflügel, 1993


více info...

Podobné knihy (5)

Připravujeme zvěřinu Připravujeme zvěřinu Zdeněk Prošek

V úvodu autor informuje o stahování, škubání a kuchání zvěřiny, o jejím nakládání, přípravě mořidla apod. Uvádí předpisy na úpravu srnčí, jelení, daňčí, mufloní a černé zvěře, zajíce, divokého králíka, bažanta, koroptve,... více


Speciality ze zvěřiny Speciality ze zvěřiny Jiří Poláček

Speciální kuchařka pro myslivce a lesníky. více


Moderní myslivecká kuchařka Moderní myslivecká kuchařka Zdeněk Schejbal

Zdeněk Schejbal je dlouholetým aktivním myslivcem a také zkušeným šéfkuchařem. Tato zajímavá kuchařka přináší nový moderní pohled na využití zvěřiny v kuchyni. Autor vychází přitom ze zásad zdravé kuchyně, využívá dostup... více


Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny Jarmila Rakušanová

Pro publikaci bylo vybráno na 360 receptů, obsahujících návody na přípravu polévek, vnitřností, zvěřinových pokrmů, některých příloh podávaných ke zvěřině i na konzervaci zvěřiny. Byly voleny předpisy na úpravu těch druh... více


Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů Lenka Mahelová

Kuchařka uvádí zásady pro zpracování, úpravu a nakládání zvěřiny před kuchyňskou úpravou. Dále je kniha členěna na recepty podle druhů pokrmů (předkrmy, polévky) a podle druhů zvěře v pořadí srnčí, jelení, dančí, mufloní... více