Zvěřina podobné
Dr. Oetker
Kniha obsahuje recepty ze zvěřiny: Jelen / Srnec / Zajíc / Divoký králík / Pernatá zvěřina / Divočák
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1998 , Knižní klubOriginální název:
Wild und Wildgeflügel, 1993
více info...
Podobné knihy (5)
Připravujeme zvěřinu Zdeněk ProšekV úvodu autor informuje o stahování, škubání a kuchání zvěřiny, o jejím nakládání, přípravě mořidla apod. Uvádí předpisy na úpravu srnčí, jelení, daňčí, mufloní a černé zvěře, zajíce, divokého králíka, bažanta, koroptve,... více
Speciality ze zvěřiny Jiří Poláček
Speciální kuchařka pro myslivce a lesníky. více
Moderní myslivecká kuchařka Zdeněk Schejbal
Zdeněk Schejbal je dlouholetým aktivním myslivcem a také zkušeným šéfkuchařem. Tato zajímavá kuchařka přináší nový moderní pohled na využití zvěřiny v kuchyni. Autor vychází přitom ze zásad zdravé kuchyně, využívá dostup... více
Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny Jarmila Rakušanová
Pro publikaci bylo vybráno na 360 receptů, obsahujících návody na přípravu polévek, vnitřností, zvěřinových pokrmů, některých příloh podávaných ke zvěřině i na konzervaci zvěřiny. Byly voleny předpisy na úpravu těch druh... více
Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů Lenka Mahelová
Kuchařka uvádí zásady pro zpracování, úpravu a nakládání zvěřiny před kuchyňskou úpravou. Dále je kniha členěna na recepty podle druhů pokrmů (předkrmy, polévky) a podle druhů zvěře v pořadí srnčí, jelení, dančí, mufloní... více
Autorovy další knížky
2006 | Pečeme s láskou 2 |
2008 | Pečeme s láskou 4 |
2009 | Pečeme s láskou 5 |
2007 | Pečeme s láskou 3 |
2012 | Pečeme s láskou 8 |