...ale nebyla to nuda - poznámky pod čarou života přehled
Zdeněk Mahler
Dlouho očekávaná vzpomínková knížka doktora Zdeňka Mahlera konečně vychází v prvním vydání! Tvoří ji osobité poznámky, glosy a úvahy vybrané z pečlivě vedených deníkových záznamů autora, který patří k nejvýraznějším osobnostem naší kultury. Celek díla mapuje nejen jeho osobní a tvůrčí život, ale zároveň reflektuje události velké části minulého století s přesahem do století současného. Autor je nezpochybnitelně vynikající vypravěč a jeho originální vzpomínková knížka je inspirativní a zároveň poučné čtení.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize ...ale nebyla to nuda - poznámky pod čarou života. Přihlašte se a napište ho.
autobiografie schopného člověka který pracuje za každé doby , mnohé práce se dočkají vydání o mnoho let později a také přijde uznání od presidenta. Vážím si takového člověka i když se vším nejsem za jedno.
Kniha ...ale nebyla to nuda - poznámky pod čarou života v seznamech
2011 | Muž, který přežil Lidice |
2007 | Ano, Masaryk |
2003 | Katedrála |
2011 | Nokturno |
1998 | Spirituál bílého muže aneb Dvořák v Americe |
Pan Mahler je velmi moudrý a zkušený člověk, čtení této knihy pro mne nebylo úplně hladké a jednoduché. Dozvěděla jsem se dost zajímavých detailů, o kterých jsem neměla tušení. Knihu určitě doporučuji k přečtení.