Až najdu klíč přehled
Alex Ahndoril (p)
Lars Kepler přichází s napínavou detektivní sérií pod novým pseudonymem! Soukromá vyšetřovatelka Julie Starková přijímá u sebe v kanceláři neohlášenou návštěvu. Per Günter Mott, který je jedním z majitelů úspěšné rodinné firmy, se předchozího dne zúčastnil schůze správní rady firmy a povečeřel na svém panství v severozápadním Švédsku. Ráno pak v mobilu našel fotografii zkrvaveného svázaného muže s pytlem na hlavě. Kvůli výpadkům paměti způsobeným velkým množstvím vypitého alkoholu ale netuší, jak se snímek do jeho telefonu dostal a kdo je na něm zachycený. Ze strachu o svoji pověst si Per Günter chce Julii najmout, aby očistila jeho jméno, než se do případu vloží policie. Julie požádá svého bývalého manžela Sidneyho Mendelsona, který pracuje u městské policie, aby si vzal volno a s vyšetřováním jí pomohl. Stále ještě trochu doufá, že by to mohla být šance získat ho zpět. Julie a Sidney se společně vydají do honosného sídla, kde se postupně seznamují se všemi členy rodiny Pera Güntera. A jak se brzy ukáže, každý z nich má své tajemství.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2024 , HostOriginální název:
Jag kommer att hitta nyckeln, 2023
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Až najdu klíč. Přihlašte se a napište ho.
Tak to byl velmi slabý odvar Poirota,možná se nová krimi serie rozjede, ale zatím mne nepřesvědčilo osvědčené švédské duo Lars kepler.
Úsvit Onyxu, Temnoty hlubin a další knižní novinky (33. týden)
11.08.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (51. týden)
27.12.2023
Žebříček 10 nejčtenějších knih (prosinec)
15.12.2023
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Až najdu klíč v seznamech
detektivní a krimi romány napětí severská krimi rodinná tajemství soukromý detektiv vyšetřování švédské romány
Nevěděl jsem co mám od mého oblíbeného autora očekávat. Že to nebude nic ve stylu Joony Linny bylo dopředu jasné a ani by to nedávalo smysl. Vyšla z toho velmi dobrá konverzační krimi ve stylu Poirota. Uvidíme jak se to bude vyvíjet dál, ale za mně velmi dobré.