Bez naděje přehled

Bez naděje
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/423348/bmid_bez-nadeje-aqF-423348.jpg 4 2803 2803

Bez naděje série

1. díl >

Když se sedmnáctiletá Sky seznámí s Deanem Holderem – možná jediným klukem, jehož provází ještě horší pověst než ji – něco se v ní změní. S ním poprvé ucítí něco, co v ní všechny povrchní známosti předtím probudit nedokázaly. Holder ji uchvátí i vyděsí už během prvního setkání, ale hlavně ji dokáže probrat z citové otupělosti, kterou už začala považovat za součást své povahy. A vyvolat v ní vzpomínky na minulost... vzpomínky tak bolestné, že by si přála nechat je dál hluboko pohřbené.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Yoli (CZ)

Hopeless, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bez naděje. Přihlašte se a napište ho.

krakaticka
22.02.2025 4 z 5

První polovinu knihy jsem se až trochu nudila a říkala jsem si, že to na víc jak dvě hvězdy nevidím. Ale potom, no sakra, taková ždímačka citů. Jako jo, některé pasáže byly až za hranou uvěřitelnosti, ale jako celek mě to ve finále bavilo a ač téma opravdu neveselé a nehezké, tak Colleen zase vyšermovala čtyři hvězdy. Mám doma i druhý díl, ale přiznám se, že se mi do něj zatím moc nechce. Ten přehršel citů už asi podruhé číst nebudu.

bobinkova
19.02.2025 3.5 z 5

Na první dobrou jsem si myslela, že mě kniha bavila. S nadějí jsem si ihned koupila druhý díl, který doma jen leží a nemohu se donutit k tomu ho otevřít. Nejspíš moje nechuť ke Colleen ovládla i knihy, které nejsou tak zlé. Každopádně je to jedna z lepších knih od Colleen.

HankaJosefiova
22.01.2025 5 z 5

Tak tady mi 5 hvězdiček bylo málo.
Trýznivé téma, které nenechá na nikom nit suchou. Člověk má pocit, že tohle snad 17ti letí nemůžou prožívat, ale bohužel je to asi občas prostě tak.
Skvělá, cituplná knížka, která rozkrývá strašný činy. A ukazuje, že někdy i zločin dokáže pomoct.
Asi ve mně chvíli zůstane.

Kniha Bez naděje v seznamech

v Přečtených4 130x