Ztracená naděje přehled
Colleen Hoover
Bez naděje / Beznádejná série
< 2. díl
Colleen Hooverová okouzlila čtenáře románem Bez naděje, příběhem toho, co se stalo, když dívka jménem Sky potkala dávno ztraceného přítele z dětství, Deana Holdera. S Holderovou pomocí odhalila Sky šokující rodinná tajemství a vyrovnala se s city a vzpomínkami, které v ní zanechaly hluboké jizvy. Bez naděje byl Skyin příběh. A ve Ztrácení naděje se konečně dozvíme pravdu o Deanu Holderovi.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2019 , Yoli (ČR)Originální název:
Losing Hope, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ztracená naděje. Přihlašte se a napište ho.
Četla jsem hned po prvním díle a bylo to fajn. Některé věci si skvěle doplní a čtenář toho víc pochopí. Je to silný příběh, určitě doporučuju k přečtení.
Knihu jsem četla hned po prvním díle a měla jsem strach,že mě tento díl bude nudit,když vlastně vím,jak to všechno dopadne. Ale opak byl pravdou a dokonce se mi tento díl z pohledu Holdera líbil možná i víc.
Knižní novinky (46. týden)
10.11.2019
Kniha Ztracená naděje v seznamech
v Přečtených | 2 455x |
přátelství láska smrt rodina tajemství romantika pro dospívající mládež (young adult) vyrovnání se s minulostíAutorovy další knížky
2018 | Námi to končí |
2016 | Odvrácená tvář lásky |
2014 | Bez naděje |
2020 | Pravda, nebo lež |
2014 | Život jedna báseň |
První díl z pohledu Hope se mi moc líbil, byl silný. Tento díl je také silný, ale číst znovu stejný příběh asi není nic moc pro mě. Některé věci se doplnili a bylo to fajn. První stránky po Lesliní smrti mě bavili, znát jeho pocity, myšlenkové pochody. Pak sem tam něco zaujalo. Přiznávám se, důvěrnosti jsem přeskakovala dost razantně. A pak co konečně bylo fakt super byly poslední stránky. Ty za to stáli, se prokousat touhle knihou. Asi na to jsem čekala.