Ztracená naděje přehled

Ztracená naděje
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/423347/bmid_ztracena-nadeje-2nv-423347.jpg 4 1574 1574

Bez naděje / Beznádejná série

< 2. díl

Colleen Hooverová okouzlila čtenáře románem Bez naděje, příběhem toho, co se stalo, když dívka jménem Sky potkala dávno ztraceného přítele z dětství, Deana Holdera. S Holderovou pomocí odhalila Sky šokující rodinná tajemství a vyrovnala se s city a vzpomínkami, které v ní zanechaly hluboké jizvy. Bez naděje byl Skyin příběh. A ve Ztrácení naděje se konečně dozvíme pravdu o Deanu Holderovi.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Yoli (ČR)

Losing Hope, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ztracená naděje. Přihlašte se a napište ho.

Pajulk
23.12.2024 3 z 5

První díl z pohledu Hope se mi moc líbil, byl silný. Tento díl je také silný, ale číst znovu stejný příběh asi není nic moc pro mě. Některé věci se doplnili a bylo to fajn. První stránky po Lesliní smrti mě bavili, znát jeho pocity, myšlenkové pochody. Pak sem tam něco zaujalo. Přiznávám se, důvěrnosti jsem přeskakovala dost razantně. A pak co konečně bylo fakt super byly poslední stránky. Ty za to stáli, se prokousat touhle knihou. Asi na to jsem čekala.

Dietwithstyle
29.10.2024 5 z 5

Četla jsem hned po prvním díle a bylo to fajn. Některé věci si skvěle doplní a čtenář toho víc pochopí. Je to silný příběh, určitě doporučuju k přečtení.

Nunynka
21.08.2024 5 z 5

Knihu jsem četla hned po prvním díle a měla jsem strach,že mě tento díl bude nudit,když vlastně vím,jak to všechno dopadne. Ale opak byl pravdou a dokonce se mi tento díl z pohledu Holdera líbil možná i víc.

Knižní novinky (46. týden)

10.11.2019

Kniha Ztracená naděje v seznamech