Biblí svatá (1873) | Databáze knih

Biblí svatá přehled

Biblí svatá
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/375106/bmid_bibli-svata-DAC-375106.jpg 4 1035 1035

Biblí svatá, aneb všecka svatá písma Starého i Nového zákona, se vší pilností opět přehlédnutá, ponapravená a v nově vydaná.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Biblí svatá. Přihlašte se a napište ho.

TheodorAFM
25.03.2025 4 z 5

A uvědomují si ti z provinicie Judea, že ho zabili?
Chybí obrázky, jinak slušné počtení…

heavy66
08.03.2025 5 z 5

1.téma Čtenářské výzvy 2025 – Kniha, podle které vzniklo hudební dílo.
Biblických songů jistě existuje celá řada, ale já mám na mysli Zjevení Janovo a jeho varování před šelmou, která nosí číslo člověka. A Modří už vědí, Number of the Beast, metalová pecka svou rychlostí a dravostí potvrzuje Janovy apokalyptické vize!

Nemo78
11.02.2025 5 z 5

Ekumenický překlad doplněný o úvody a poznámky. V maskovacích barvách obalu určen pro vojáky.
Užitečná myšlenka.

„Až je Hospodin, tvůj Bůh, vydá do tvé moci a pobiješ je, úplně je znič. Nedělej s nimi žádnou smlouvu a neslituj se nad nimi.“ Deuteronomium 7:2

„Proto nyní jdi a pobij Amáleka jako klaté, pobijej muže i ženy, děti i kojence, skot i brav, velbloudy i osly.“ Samuelova 15:3

„Dám jim jíst maso jejich synů a jejich dcer a každý bude jíst maso svého bližního v obležení a tísni, kterou jim způsobí jejich nepřátelé a ti, kteří jim ukládají o život.“ Jeremjáš 19:9

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Biblí svatá v seznamech

v Přečtených1 465x
v Mé knihovně1 092x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)