Búrka v impériu přehled

Búrka v impériu
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/468926/bmid_burka-v-imperiu-xWe-468926.jpeg 5 2273 2273

Piate pokračovanie najúspešnejšej tínedžerskej fantasy ságy súčasnosti. Prečítajte a podľahnite sérii Trón zo skla tak ako milióny čitateľov po celom svete! Dlhá cesta na trón sa pre Aelin Galathynius ešte len začala. Prisahala však, že sa svojmu kráľovstvu už nikdy neotočí chrbtom. Hlavne, ak je jediná, kto dokáže zostaviť armádu proti Temnému kráľovi a jeho beštiám. No Erawan neohrozuje Aelin len svojím vojskom, ale aj tieňmi z jej minulosti, bývalými spojencami a nepriateľmi. Na obzore sa však črtá vojna nebývalých rozmerov a Aelin sa musí rozhodnúť, koho a čo obetuje, aby zachránila svoj svet pred úplným zničením.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Slovart (SK)
Originální název:

Empire of Storms , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Búrka v impériu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (363)

Holubka
21.06.2024 5 z 5

Když strašně moc chcete číst, protože je to skvělý, ale bojíte se číst, protože víte, že se to nějak posere. No a tady se to posralo. Bylo mi jasný, že to musí přijít. Po všem tom co jim vyšlo a přežili, bylo jasný, že něco vyjít nemůže. Kdo mě na tomhle díle bavil byl Lorcan s Elide. A doufám, že mu Elide odpustí. Na konci mi ho bylo líto. Těším se na další díly, ale musím si dát teď pauzu, než se na ně vrhnu. Už u tohohle dílů jsem měla chvíle, kdy mě čtení nebavilo tak jak bych chtěla. Po všech těch dílech přečtených po sobě, potřebuju chvíli číst něco u čeho nemusím přemýšlet. Protože když Aelin odhaluje svoje plány a kroky můj mozek to nedává.

Janevl
20.06.2024 5 z 5

Wau,opět mě 5.dil nezklamal.
Plný vzrušujících napětí, a zvratů..
Těším se na 6.dil.


Veju007
14.06.2024 4 z 5

No…takhle…já neříkám, že je to špatný díl, ale třeba ten předchozí byl lepší. SJM umí naprosto bravurně napsat “vedlejší postavy, a já se tento díl ještě víc zamilovala do Doriana, Manon, Lysandry nebo Aediona. Kapitoly s Elide a Lorcanem byly taky boží! Na druhou stranu byla “pirátská část taková prostě míň záživná a úplně mě nenutila pokračovat ve čtení, i když je Aelin naprosto MVP! Možná vlastně až moc a možná se jí to vymstí…

Nejvíc nejlepší část byla na začátku u Železozubých, to byl nářez. A závěrečný climax byl přesně to, co od SJM očekáváte a chcete! To zase byla jízda!

Mimochodem - tady nebyl Chaol a VŮBEC mi nechyběl! A VŮBEC se teď netěším na další díl.

všechny komentáře

Související novinky (3)

Žebříček nejprodávanějších e-knih (říjen)

04.11.2017


Žebříček nejprodávanějších eknih (září)

19.10.2017


10 právě čtených knih podle uživatelů Databáze (říjen)

15.10.2017


Citáty z knihy (5)

Chtěl jsem se s tebou vydat do Perranthu. (Lorcan)


Protože zemřela a svět se ještě předtím postaral o to, aby poznala utrpení, strach a samotu. A ačkoli si na ni nikdo nevzpomene, já nezapomněl. Nikdy nezapomenu na barvu jejích očí ani na to, jak se usmívala. A nikdy neodpustím těm, kdo to všechno zničili. (Dorian o Sorsche)


Strach ze ztráty tě může zničit stejně jako ztráta samotná. (Aedion)


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Búrka v impériu v seznamech

v Právě čtených72x
v Přečtených3 246x
ve Čtenářské výzvě163x
v Doporučených336x
v Knihotéce952x
v Chystám se číst566x
v Chci si koupit220x
v dalších seznamech13x