Vynález lorda Randolpha přehled
Stephanie Laurens (p)
Cavanaughs série
1. díl >
Lord Randolph Cavanaugh je věrný a oddaný – ale jen v očích své rodiny. Ostatní ho považují za odměřeného, chladného a váženého podnikatele jdoucího si tvrdě za svým. Ale Rand má i jiné sny… Lord Randolph přijíždí na Throgmorton Hall v okamžiku, kdy vybuchne vynález, na kterém závisí jeho dobrá pověst investora. K tomu vyjde najevo, že na vynálezu pracuje někdo jiný, než čekal, a klíč k úspěchu drží v ruce pronikavě inteligentní žena, s níž ho pojí neochvějná odvaha a nezlomné odhodlání postavit se hrozící katastrofě. Společnými silami se pustí do zdánlivě bezvýchodného boje.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2019 , HarperCollins PolskaOriginální název:
The Designs of Lord Randolph Cavanaugh, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vynález lorda Randolpha. Přihlašte se a napište ho.
Na příběh o Randolphovi jsem se hodně těšila už z knížky ,, Zkrocení markýze z Reventhorne".
Hned jsem si zamilovala Felicity. Miluju knihy od Stephanie Laurense. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Kniha se četla sama, to se musí uznat...děj předvídatelný, nelze tedy čekat nějaké to wau..Zajímavé postavy i doba, kam je příběh zasazen. Do dalších dílů série se asi nepustím.
Kniha Vynález lorda Randolpha v seznamech
historické romány historické romance
2004 | Nevinné potěšení |
2011 | Všechno o vášni |
2010 | Démon touhy |
2005 | Svůdcova přísaha |
2010 | Skotské nevěsty |
Takový velmi průměrný příběh okořeněný vynalézáním.