Chata vo Švajčiarsku přehled
Julie Caplin
Romantické útěky / Romantické úteky série
Pohodlne sa usaďte do svojho obľúbeného kresla, zababušte sa do deky a pri šálke lahodnej horúcej čokolády sa začítajte do romantického príbehu o zasnežených vrcholkoch švajčiarskych Álp a jednej mimoriadnej láske, ktorá svojou vrúcnosťou dokáže roztopiť ľady a zahriať srdce. Mína je trošku ako neriadená strela, no práve preto ju majú jej priatelia tak radi. O to viac je pre ňu šokujúce, keď ju muž, ktorého miluje, opustí práve pre jej nespútanú povahu. V hĺbke svojej duše však Mína verí, že šálka horúcej čokolády dokáže vyriešiť všetky problémy. A tak sa jedného dňa zbalí a vyrazí za dobrodružstvom do Švajčiarska, pod zasnežené vrcholky Álp. Je odhodlaná dať svojmu životu novú šancu a znova v sebe zapáliť stratenú iskru. V útulnej horskej chate sa rozhodne riadiť jasnými pravidlami: litre horúcej čokolády sú povolené, muži sú zakázaní. Lenže hlava srdcu nerozkáže... Hlavne keď sa na scéne objaví príťažlivý Luke, pri ktorom sa Míne podlamujú kolená...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2023 , CosmopolisOriginální název:
The Little Swiss Ski Chalet, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chata vo Švajčiarsku. Přihlašte se a napište ho.
Fajn milý odpočinkový román.
Hlavní hrdinka je celkem potrhlá, ale sympatická. Luke je až neskutečný. A veškeré fungování chaty (a následné zařizování kavárny) bylo až příliš jednoduché a dokonalé. Ale občas je fajn se zasnít a na to je tento romantický příběh ideální.
Nebylo to špatné čtení, ale oproti ostatním romantickým útěkům trochu slabší. Chvílemi mi to přišlo neustále to samé dokola. Postavy sympatické, prostředí dechberoucí.
100 nejčtenějších knih roku 2023
27.12.2023
Ticho ve tmě, Pak ses objevila ty a další knižní novinky (5. týden)
29.01.2023
100 nejčtenějších knih roku 2022
27.12.2022
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Chata vo Švajčiarsku v seznamech
v Přečtených | 2 648x |
2018 | Kavárna v Kodani |
2020 | Hotýlek na Islandu |
2021 | Chata ve Švýcarsku |
2019 | Cukrárna v Paříži |
2019 | Pekárna v Brooklynu |
Příjemná romantická oddechovka. Žádné velké drama se zde nekoná, hlavní hrdinové jsou sympatičtí, fungování penzionu dost romantické. Popis prostředí láká k návštěvě Švýcarska.