Chlípná chapadla přehled

Chlípná chapadla
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544430/bmid_chlipna-chapadla.jpg 4 36 36

V nejzkorumpovanějším městě Ameriky vedle sebe žijí víly, elfové, lamie, tvorové z mořských hlubin a řada prapodivných kříženců. Na ulicích bují zločin, v kanálech hnijí odpadky a mátožně plavou mořské panny v kožených bikinách s ocelovými hroty. Mafie obchodují s vílím masem, provozují nevěstince a nevybíravými způsoby svádějí boj o vliv a zákazníky. V tomto nezdravém prostředí se snaží přežívat Eliot, ten nejkrásnější vílák pod sluncem, drobný neodolatelný mladík s oslnivými křídly, po němž touží prakticky všichni, kdo se ocitnou v jeho blízkosti. Eliot má však slabost pro záhadnou polochobotnici Oonu, která v zázemí striptýzového klubu provozuje tetovací salon. V něm se Eliot cítí bezpečně, v něm se nechává zkrášlovat uměním mistryně svého oboru, v něm se s rozkoší a vzrušením oddává dotykům jejích osmi mohutných ramen, byť Oona k němu coby muži zůstává pozoruhodně chladná. Jedno Eliotovo tetovací sezení však skončí pohromou; shodou nešťastných okolností se oba dostanou do spárů elfí jakuzy a zničehonic musejí společně čelit gangsterům, kterým není vůbec nic svaté…... celý text

Literatura světová Fantasy Erotika
Vydáno: , Carcosa

Full Metal Octopus, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chlípná chapadla. Přihlašte se a napište ho.

mot33
01.01.2025 4 z 5

Za nmě dobrý kousek i nápad.Ale asi nejslabší kniha autora.

StrYke
28.12.2024 4 z 5

Jedno z nejlepších a zároveň nejstřízlivějších děl z pera CM3. Opět se setkáváme se spoustou starých známých motivů, které jsou společné snad všem autorovým knihám (produkce sexuálně otročící substance, románek mezi dvěma na první pohled nekompatibilními rasami...). Po přečtení Orgie v chomoutu jsem měl strach, že mě toto autorovo "sebevykrádání" přestává bavit, naštěstí tomu tak ale očividně není. Chlípným chapadlům pak dávám slabších pět hvězdiček a kvalitativně je řadím lehce nad Magořinu. Mým favoritem tedy stále zůstává Plyšákokalypsa, po jejímž přečtení jsem měl na rozdíl od ostatních autorových knih opravdu nepříjemný pocit.

Pořadí knih od autora, podle toho, jak se mi líbily: 1. Plyšákokalypsa; 2. Dům na tekutých píscích; 3. Chlípná chapadla; 4. Magořina; 5. Zbouchnul jsem Satanovu dceru; 6. Orgie v chomoutu; 7. Strašidelná vagina; 8. Lidožrouti z Lízátkova

Finn69
25.12.2024 3 z 5

Opět jsem neodolal tomu geniálnímu názvu, ten chlap by na to měl mít zbrojní pas. Oproti jiným Mellickovým bizárům se mi Chapadla zdála poněkud krotší, ovšem tím v žádném případě nechci říct, že byste tady mohli o něco přijít. Je to opět úlet, jak jinak. Než to dočtete, budete od hlavy až k patě od krve všech barev, různých jiných sekretů a dokonce i od inkoustu. Potkáte reverzně transsexuální víly i nemilosrdné elfy, sexy chobotnice i žraloky se samopaly. A taky zamilovanou story, u které zamáčknete pod okem kapičku slizu.
A já si teď vážně dám od Mellicka delší pauzu. Tohle vypadá na jasný případ "guilty pleasure".

Třpytivá, Druhá strana řeky a další knižní novinky (40. týden)

29.09.2024

Chapadlatka s patnácticentimetrovými drápy a bezmála třímetrovými chapadly není typ bytosti, kterou byste chtěli mít za protivníka.

Kdekdo tvrdí, že schopnost měnit pohlaví by velice uvítal, ale když se tento proces vymkne kontrole, není to vůbec žádná legrace.

Má sex se svým vlastním uměním.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Chlípná chapadla v seznamech

v Mé knihovně69x