Srdce korzára přehled
Stephanie Laurens (p)
Čtveřice dobrodruhů série
Dostat se na scestí a vydat se nebezpečným směrem není až takový problém! Ale najde se někdo, kdo Aileen zachrání? Po desetiletí diplomatických plaveb a tajných misí pro korunu kapitán Robert Frobisher usoudí, že je na čase se usadit a založit rodinu. Když ho však povolají k naléhavé misi, odkládá svá přání stranou a ihned se vydává na moře. Jeho cíl je jasný: doplout do Freetownu, vypátrat tábor otroků a se získanými informacemi se navrátit do Londýna. Ve Freetownu se zatím slečna Aileen Hopkinsová pokouší nalézt svého bratra Willa, který za záhadných okolností zmizel. Je odhodlaná zachránit ho stůj co stůj. Úkol jí neusnadňuje ani Robert Frobisher, který se ji zprvu snaží od jejího plánu odradit. Brzy ale mezi nimi vzniká nečekané spojenectví, které jim pomůže nejen čelit krutému nepříteli, ale vede je i za touhou jejich srdcí.... celý text
Romány Pro ženy
Vydáno: 2018 , HarperCollins PolskaOriginální název:
A Buccaneer at Heart, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Srdce korzára. Přihlašte se a napište ho.
Moc jsem si zamilovala tuhle sérii. Knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI. Už se těším až si přečtu další díl.
Kniha Srdce korzára v seznamech
19. století dobrodružství historické romance
2004 | Nevinné potěšení |
2011 | Všechno o vášni |
2010 | Démon touhy |
2005 | Svůdcova přísaha |
2010 | Skotské nevěsty |
Děj rychle plynul a byl mnohem akčnější než v předchozím díle. Ale tady jsem měla strašný problém s hlavní hrdinkou, u které mi přišlo, že někde stratila kus mozku. Silná a emancipovaná žena by podle mého názoru taky měla vědět, kdy má ustoupit a že nemá smysl si pokaždé prosadit svou.