Culinaria: Itálie přehled
Claudia Piras
Výpravná a bohatě ilustrovaná publikace je další z úspěšné řady kulinárních průvodců. Je to zajímavý cestopis, kde hlavní roli hraje kuchyně a jídlo viděné v historických, geografických a kulturních souvislostech. Provede nás celou Itálií, nabídne vše, co je pro italskou kuchyni podstatné a co ji činí tak vyhledávanou a inspirativní. Výběr se neomezuje jen na dobře známé pochoutky, jako je pizza, pesto, rizoto, parmezán či gorgonzola, ale je mnohem bohatší a neopomene žádnou z delikates – sýrové placky frico, pískavicové chlebánky a sladké pšeničné bochánky, ovoce z marcipánu jako živé… Kniha poslouží také jako zasvěcený rádce pro výběr potravin a slouží k poznávání jakostních výrobků od napodobenin.... celý text
Literatura naučná Cestopisy a místopisy Kuchařky
Vydáno: 2006 , Slovart (ČR)Originální název:
Culinaria Italy
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Culinaria: Itálie. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (3)
všechny komentářeSouvisející novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Culinaria: Itálie v seznamech
v Přečtených | 21x |
v Doporučených | 2x |
v Knihotéce | 24x |
v Chystám se číst | 3x |
v Chci si koupit | 6x |
v dalších seznamech | 1x |
pokud chci autentickou italií ,šáhnu po této kuchařce