Culinaria: Itálie hodnocení
Claudia Piras
Výpravná a bohatě ilustrovaná publikace je další z úspěšné řady kulinárních průvodců. Je to zajímavý cestopis, kde hlavní roli hraje kuchyně a jídlo viděné v historických, geografických a kulturních souvislostech. Provede nás celou Itálií, nabídne vše, co je pro italskou kuchyni podstatné a co ji činí tak vyhledávanou a inspirativní. Výběr se neomezuje jen na dobře známé pochoutky, jako je pizza, pesto, rizoto, parmezán či gorgonzola, ale je mnohem bohatší a neopomene žádnou z delikates – sýrové placky frico, pískavicové chlebánky a sladké pšeničné bochánky, ovoce z marcipánu jako živé… Kniha poslouží také jako zasvěcený rádce pro výběr potravin a slouží k poznávání jakostních výrobků od napodobenin.... celý text
Literatura naučná Cestopisy a místopisy Kuchařky
Vydáno: 2006 , Slovart (ČR)Originální název:
Culinaria Italy
více info...
5 |
|
16 x |
4 |
|
2 x |
3 |
|
2 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
odpad |
|
0 x |
Hodnocení knihy Culinaria: Itálie: 94 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 20
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
místopisy kuchařky Itálie národní jídla
Skrýt reklamy