Ideální nevěsta přehled

Ideální nevěsta
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/186557/idealni-nevesta-186557.jpg 4 103 103

Cynsterovská sága série

Aristokraticky povýšený, elegantní a opačné pohlaví beze špetky vynaložené námahy oslňující Michael Anstruther-Wetherby je mužem, který jako by byl snad předurčen k tomu, aby měl moc a vládl. A když se k tomu připočte, jak blízký má vztah k vlivné rodině Cynsterů, není pochyb o tom, že ho čeká zářná kariéra. A opravu: po posledním zasedání parlamentu před letní přestávkou už Michael nemohl být na pochybách, že s ním ministerský předseda počítá pro obsazení vládního křesla při očekávaných změnách v kabinetu. Má to však jeden háček – po prázdninách se musí do Londýna vrátit s manželkou.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)

The Ideal Bride, 2004

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ideální nevěsta. Přihlašte se a napište ho.

moudivlacek
08.01.2023 4 z 5

Jsem milovnicí této série. A i když dopředu vím, že to je klasická knihovna, vždy si najdu něco mezi řádky.
Politik Michael je bratrem vévodkyně Honorie, ženy Ďábla. Oba přišli o rodiče a sourozence v dětství. Oba toužili vždy po lásce a rodině. Honorie už to má. A Michael to chce teď také, o to víc, že ho čeká velká kariéra, ale musí "sehnat" ženu. Už ji má vyhlídnutou, vše si pečlivě naplánuje a jede si připravit půdu na námluvy. To ovšem netuší, že osud s ním má jiné plány. Vdova Caro je Michaelova a Honořina přítelkyně ze sousedství od dětství. Teď je ona vdova a ta je rozhodnuta trošku poodklonit Michaelův zájem od její neteře. A ani ona netuší, kam se zaměří Michaelův zájem. A i když je tu hodně jmen politiků a pro mne málo Cynsterů, rozhodně tu mají slovo, zvlášť ke konci. A Michael zjistí, co je důležité pro jeho budoucí manželku, aby mu konečně kývla na jejich svazek. A milování, i když nádherné, to rozhodně není.
Soudržnost rodiny, vzájemná podpora a pomoc Cynsterů a jejích blízkých je pro mne ukázka "ideální rodiny" - nesoudit, neubližovat, neničit, zato pravý opak. Těším se na další díl.

miruska1
31.10.2021 3 z 5

Tato série začíná být hodně unavna. Když vemu do úvahy kolik času sem strávila kompletizovanim série, som sklamana jej obsahom... Po 3 kapitolách jsem dospělá k závěru že to nedočtu. Takže jsem mrkla na kus každé kapitoly a pak přečetla ještě tu poslední. Za mně autorkyn standard.

havrmoni
29.06.2020 5 z 5

Tak tohle bylo taky hezké čtení.

Kniha Ideální nevěsta v seznamech