Skrotenie zvodcu přehled
Stephanie Laurens (p)
Cynsterovská sága série
Ak muž z rodu Cynsterovcov stretne ženu svojich snov, nenájde pokoj, kým ju nebude mať po svojom boku... Zarytý starý mládenec a búrlivák Harold Cynster, prezývaný Démon, bol svedkom toho, ako láska zrazila mužov z jeho rodu na kolená, a zaprisahal sa, že jemu sa to nikdy nestane. Preto opustí rušný Londýn plný vydajachtivých slečien a utiahne sa na vidiek. Keď sa však jedného dňa vyberie na obhliadku svojich stajní, osud mu postaví do cesty mladú dievčinu, ktorej nádherným očiam a zvodným krivkám nevie odolať. Krásna Felicity si dobre uvedomuje, že Démon je vychýrený zvodca, no napriek tomu v nej tento drsný, panovačný muž prebudí dosiaľ nepoznané city...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2012 , Slovenský spisovateľOriginální název:
Rogue´s proposal, 1999
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skrotenie zvodcu. Přihlašte se a napište ho.
Knihy necitam prvy krat ale este som neprecitala celu seriu tak som si povedala ze sa do toho dam aby som sa vyhla sklamaniu z inych knih. Tu mi trosicka prekazala Flick ako ano mam rada hrdinky ktore sa neboja ale co je moc je moc
Zatím je to první díl, který mě moc nezaujal.Přiznám, že asi od poloviny jsem už jen přeskakovala stránky jen proto,abych to jakž takž dočetla.Ty 3 hvězdičky jsou za Cynstery, které miluji.
Kniha Skrotenie zvodcu v seznamech
australská literatura romance historické romance
2004 | Nevinné potěšení |
2011 | Všechno o vášni |
2010 | Démon touhy |
2005 | Svůdcova přísaha |
2010 | Skotské nevěsty |
(SPOILER) Tak předně - v úzkých není Flick, ale Dillon. Zapletl se s podvodníky a hrozí mu nebezpečí z více stran. Když už Démon Fick poznal, s celou věcí se mu svěří a vedení pátrání po syndikátu falšujícího dostihy přechází na něj.
Při sledování podezřelé osoby Felicity neváhá vydat se i na méně bezpečná místa, Démon ji samozřejmě vytahuje z malérů a postupně se rozhodne, že pro něj představuje ideální manželku. Stejně jako v ostatních dílech i zde je hlavní hrdinka odhodlaná neříct ano, dokud jí hrdina nevyzná lásku.
Vadí mi klišé v podobě zkompromitování, v této knize použité dokonce opakovaně! To bylo trapné až ubohé.
Překvapilo mě, že Démon v podstatě neprotestoval proti zapojení Flick do pátrání. Bylo hloupé, že jí nevysvětlil důvody své zdánlivě odtažitosti, poté co ji zanechal u své matky.
A ta epizodka na maškarním plese... No... Já bych se asi nedokázala dost uvolnit :)