Skrotenie zvodcu přehled

Skrotenie zvodcu
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/127551/skrotenie-zvodcu-127551.jpg 4 198 198

Cynsterovská sága série

< 4. díl >

Ak muž z rodu Cynsterovcov stretne ženu svojich snov, nenájde pokoj, kým ju nebude mať po svojom boku... Zarytý starý mládenec a búrlivák Harold Cynster, prezývaný Démon, bol svedkom toho, ako láska zrazila mužov z jeho rodu na kolená, a zaprisahal sa, že jemu sa to nikdy nestane. Preto opustí rušný Londýn plný vydajachtivých slečien a utiahne sa na vidiek. Keď sa však jedného dňa vyberie na obhliadku svojich stajní, osud mu postaví do cesty mladú dievčinu, ktorej nádherným očiam a zvodným krivkám nevie odolať. Krásna Felicity si dobre uvedomuje, že Démon je vychýrený zvodca, no napriek tomu v nej tento drsný, panovačný muž prebudí dosiaľ nepoznané city...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

Rogue´s proposal , 1999


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skrotenie zvodcu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (27)

Senza Jenka
05.06.2024 3 z 5

(SPOILER) Tak předně - v úzkých není Flick, ale Dillon. Zapletl se s podvodníky a hrozí mu nebezpečí z více stran. Když už Démon Fick poznal, s celou věcí se mu svěří a vedení pátrání po syndikátu falšujícího dostihy přechází na něj.
Při sledování podezřelé osoby Felicity neváhá vydat se i na méně bezpečná místa, Démon ji samozřejmě vytahuje z malérů a postupně se rozhodne, že pro něj představuje ideální manželku. Stejně jako v ostatních dílech i zde je hlavní hrdinka odhodlaná neříct ano, dokud jí hrdina nevyzná lásku.
Vadí mi klišé v podobě zkompromitování, v této knize použité dokonce opakovaně! To bylo trapné až ubohé.
Překvapilo mě, že Démon v podstatě neprotestoval proti zapojení Flick do pátrání. Bylo hloupé, že jí nevysvětlil důvody své zdánlivě odtažitosti, poté co ji zanechal u své matky.
A ta epizodka na maškarním plese... No... Já bych se asi nedokázala dost uvolnit :)

Ewe291
26.02.2024 3 z 5

Knihy necitam prvy krat ale este som neprecitala celu seriu tak som si povedala ze sa do toho dam aby som sa vyhla sklamaniu z inych knih. Tu mi trosicka prekazala Flick ako ano mam rada hrdinky ktore sa neboja ale co je moc je moc


Ála1968
07.08.2023 3 z 5

Zatím je to první díl, který mě moc nezaujal.Přiznám, že asi od poloviny jsem už jen přeskakovala stránky jen proto,abych to jakž takž dočetla.Ty 3 hvězdičky jsou za Cynstery, které miluji.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Skrotenie zvodcu v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených319x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených14x
v Knihotéce185x
v Chystám se číst30x
v Chci si koupit19x
v dalších seznamech3x