Tajná láska přehled

Tajná láska
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/194113/tajna-laska-194113.jpg 4 179 179

Cynsterovská sága série

< 5. díl >

Pátá v řadě romancí o bohatých a svůdných mužích rodu Cynsterů. Gabriel Cynster je přeborníkem v množství žen, kterým poskytl útočiště ve své vlastní posteli, ale žádné z nich zatím nedal své srdce. Když ho požádá o pomoc tajemná hraběnka s tváří zakrytou závojem, nemůže odolat. Neví ale, že totožnost před ním skrývá jeho dětská láska, nyní krásná mladá žena Alathea. Gabriel hraběnce pomůže – pod podmínkou, že mu zaplatí v polibcích. Kdo rozplete intriky plné tajemství, vášně a lásky?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

A Secret Love , 2000


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajná láska. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (25)

Ewe291
26.02.2024 4 z 5

Ja viem, ze je to divne ale vzdy ked som zacala citat tuto seriu tak som tuto knihu preskocila, lebo ma nikdy nezaujal zaciatok ale tentokrat som si povedala, ze si to precitam a nelutovala som. Paci sa mi ako vsetci po sebe nachadzajacu svoje lasky a to prosto milujem

TeKo
14.09.2023 5 z 5

Jsem vášnivou čtenářkou historických romancí a proto mi určitě nemohlo uniknut něco tak přitažlivého jako je série o rodu Cynsterů. Neuvěřitelně poutavé příběhy včech členů klanu. Nejvíce mě překvapuje originalita a zanícení, prvních šesti hrdinů, kdy každý z nich má svůj vlastní vyjímečný příběh.
Mě osobně nejvíce zaimponoval právě tento pátý díl. Už anotace slibovala zajímavý a tajemný příběh, a o to víc jsem byla překvapená, že kniha nejen dostála mým očekávání, ale dokonce je předčila.
Strhující dílo (tohoto žánru samozřejmě), které vás hned od první stránky vtáhne do děje a vyvolává ve vás neutuchající zvědavost, která se jen stupňuje stejně jako intenzita vašeho zanícení pro dočtení tohoto příběhu.
Za mě jedna z nejlepších ve svém žánru a jednozačně nejpoutavější ve své sérii.
Za dobrou knihu považuji takovou, která vás nutí zadržet dech a rozohnit se nad některými rozhodnutími hlavních hrdinů, ale také se od srdce zasmát suchému humuru, který podle mě neodmyslitelně patří k této době a tato kniha to dokáže.
Krásné uvolnění a odloučení od reality, dějem který vás vtáhne a zadží dokud nedočtete poslední větu.


lusitta05
25.12.2022 4 z 5

Toto bolo celkom fajn, páčilo sa mi to viac ako minulý príbeh.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tajná láska v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených269x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených14x
v Knihotéce164x
v Chystám se číst29x
v Chci si koupit15x
v dalších seznamech2x