Tajná láska přehled
Stephanie Laurens (p)
Cynsterovská sága série
Pátá v řadě romancí o bohatých a svůdných mužích rodu Cynsterů. Gabriel Cynster je přeborníkem v množství žen, kterým poskytl útočiště ve své vlastní posteli, ale žádné z nich zatím nedal své srdce. Když ho požádá o pomoc tajemná hraběnka s tváří zakrytou závojem, nemůže odolat. Neví ale, že totožnost před ním skrývá jeho dětská láska, nyní krásná mladá žena Alathea. Gabriel hraběnce pomůže – pod podmínkou, že mu zaplatí v polibcích. Kdo rozplete intriky plné tajemství, vášně a lásky?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2010 , Ikar (ČR)Originální název:
A Secret Love, 2000
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajná láska. Přihlašte se a napište ho.
Jsem vášnivou čtenářkou historických romancí a proto mi určitě nemohlo uniknut něco tak přitažlivého jako je série o rodu Cynsterů. Neuvěřitelně poutavé příběhy včech členů klanu. Nejvíce mě překvapuje originalita a zanícení, prvních šesti hrdinů, kdy každý z nich má svůj vlastní vyjímečný příběh.
Mě osobně nejvíce zaimponoval právě tento pátý díl. Už anotace slibovala zajímavý a tajemný příběh, a o to víc jsem byla překvapená, že kniha nejen dostála mým očekávání, ale dokonce je předčila.
Strhující dílo (tohoto žánru samozřejmě), které vás hned od první stránky vtáhne do děje a vyvolává ve vás neutuchající zvědavost, která se jen stupňuje stejně jako intenzita vašeho zanícení pro dočtení tohoto příběhu.
Za mě jedna z nejlepších ve svém žánru a jednozačně nejpoutavější ve své sérii.
Za dobrou knihu považuji takovou, která vás nutí zadržet dech a rozohnit se nad některými rozhodnutími hlavních hrdinů, ale také se od srdce zasmát suchému humuru, který podle mě neodmyslitelně patří k této době a tato kniha to dokáže.
Krásné uvolnění a odloučení od reality, dějem který vás vtáhne a zadží dokud nedočtete poslední větu.
Kniha Tajná láska v seznamech
19. století milostné romány romance historické romance
2004 | Nevinné potěšení |
2011 | Všechno o vášni |
2010 | Démon touhy |
2005 | Svůdcova přísaha |
2010 | Skotské nevěsty |
Ja viem, ze je to divne ale vzdy ked som zacala citat tuto seriu tak som tuto knihu preskocila, lebo ma nikdy nezaujal zaciatok ale tentokrat som si povedala, ze si to precitam a nelutovala som. Paci sa mi ako vsetci po sebe nachadzajacu svoje lasky a to prosto milujem