Děkuji, sestřičko... přehled

Děkuji, sestřičko...
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/212647/bmid_dekuji-sestricko-kWf-212647.jpg 4 489 489

Prosím vás, sestřičko série

< 2. díl

Pokračování křehkého osudu mladé sestřičky, který se odehrává v sedmdesátých letech minulého století v prostředí, které křehkým citům právě nepřálo. Příběh o tom jak si poradit se životem bez cizí pomoci, cestou vlastnoručně ohmataného poznání, vykoupeného občas trpkostí, občas zakopnutím.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Děkuji, sestřičko.... Přihlašte se a napište ho.

Ishir
dnes 5 z 5

Příběh mladé, skromné a silné dívky.

leona0568
včera 5 z 5

Moc hezky napsaná knížka. Zajímavé čtení, dokázala jsem si představit, jak se v té době žilo. Přečetla jsem rychle. Děkuji autorce, že psala příběhy ze života.

Ivkaja
14.09.2024 5 z 5

Napíši komentář jen k tomuto 2. dílu, to úplně stačí . ( 1.díl jsem četla taky) Musím se přiznat, že jsem ke čtení přistupovala s představou, že se mi to asi líbit nebude, neb období těchto let nemám nijak v lásce.... Chvilku mi trvalo se začíst, ale pak jsem byla velmi mile prekvapená jak to bylo pěkné! Krásný příběh ze života, velmi čtivě napsaný, vše mělo hlavu a patu, naprosto uvěřitelné, až jsem po dočtení knihu nerada odkládala. Ale zároveň musím uznat, jak autorka krásně příběh uzavřela. Vše podstatné bylo vysvětleno, vyřešeno a dál si můžu představovat jak to bylo dál... docela určitě dobře. Moc hezké, díky za zážitek

Knižní novinky (17. týden)

21.04.2019

Kniha Děkuji, sestřičko... v seznamech