Démon ze sídliště přehled

Démon ze sídliště https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/471834/bmid_demon-ze-sidliste-XpA-471834.jpg 4 189 189

Maloměsto, dospívání a temnota v nás. Šestnáctiletý Šimon žije na předměstí Tábora a snaží se uniknout zoufale nudnému a pokryteckému světu kolem. Spolu se svými kamarády Drakem, Armanem a Ludacrisem hraje v blackmetalové kapele, která se pro něj stává ventilem i únikem z reality. Jednoho dne však do jejich života vstoupí tajemný muž, Sorat. Spolu s ním se kluci pokusí vyvolat ducha dávno zemřelé dívky a od té chvíle se věci dávají do pohybu. Jenže — co když vyvolali něco úplně jiného? Nejděsivější démony nacházíme především sami v sobě. Ani to však autorce nebrání vyvolat je se špetkou nadsázky a humoru.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Démon ze sídliště. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (52)

n.ezn.amy
22.04.2024 5 z 5

V Táboře žije svůj běžný život Šimon se svou partou kamarádů, kteří ve svých šestnácti letech prožívají klasický nudný život ve městě, který si krátí pivem, hraní v blackmetalové kapele Draconia, balením holek a posloucháním black metalu. Vše se změní seznámením se s podivným starším klukem, který si říká Sorat a touží pomocí temného rituálu na hřbitově vyvolat satana, aby mu dal schopnosti dávno zemřelé dívky. Od té doby se Šimonovi život radikálně změní a když dojde k zavraždění Sorata, tak podezření padá na každého, neboť nikdo neví s čím nebo kým to souvisí. Na tuto spisovatelku jsem narazil díky místní přispěvatelce, které tímto velice děkuji. Skvělý nenáročný román, který se příjemně čte, problémy a strasti mladých kluků, které prožívá každý -náctiletý a se zajímavou detektivní zápletkou. Za mě velké, nečekané a velmi příjemné překvapení a určitě si od této spisovatelky přečtu do budoucna něco dalšího.

"In nomine Dei Nostri Satanas Luciferi excelsi" pronesl náhle Sorat
A my ostatní se přidali

Ve jménu Satana, vládce Země,
Krále světa, rozkazuji Silám temnost,
aby vložili svou pekelnou moc do mých rukou!
Rozevřete dokořán brány Pekel a vyjděte z propasti, abyste mě
pozdravili jakožto bratra a přítele!

lejera
28.03.2024 3 z 5

Poslouchala jsem jako audioknihu. Nijak zvlášť mě to neoslovilo, ale přesto kniha nebyla špatná. Příběh mi přišel mluvou a starostmi poměrně autentický dospívajícím.


HarryHeller
22.03.2024 3 z 5

Není to špatná kniha, lepší průměr. Závěr se moc nepovedl, zjistilo se, kdo koho zabil a proč, ale spousta otázek zůstala nezodpovězená. Oslovil mě příběh dívky - čarodejnice.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (25. týden)

20.06.2021


Knižní novinky (21. týden)

23.05.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Démon ze sídliště v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených243x
ve Čtenářské výzvě34x
v Doporučených6x
v Knihotéce77x
v Chystám se číst127x
v Chci si koupit31x
v dalších seznamech2x