Šalina do stanice touha přehled
Iva Hadj Moussa
Říká se, že naše sny a tužby jsou motorem pokroku a činí lidský život neobyčejným. Je pouze otázkou, zda to platí i v případě, kdy toužíme po tom, co patří někomu jinému. A jsme-li ochotni jít si pro to i přes mrtvoly. Redaktorce lifestylového magazínu Sandře a nezaměstnatelnému fluktuantovi Mirkovi však ke štěstí stále něco chybí: peníze. A v případě Sandry také popularita na sociálních médiích. Přitom si na rozdíl od ostatních právě tohle zaslouží. Zatímco Mirek se zmítá ve spirále dluhů a jeho podnikatelské záměry troskotají, Sandra se seznámí se slavným, byť poněkud neduživým skladatelem Johannesem. A v hlavě se jí zrodí jednoduchý nápad, který má její a Mirkův život obrátit vzhůru nohama. A taky obrátí.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šalina do stanice touha. Přihlašte se a napište ho.
Parodie která si utahuje z inteligence lidí a moci peněz. Jestli to měl být humor to nedokážu posoudit nějak jsme se nepotkali.
Za mě teda nic moc... ze všech vtipů mě pobavil přesně jeden, ke konci mi připadalo, že autorka napíše cokoli, jen aby vás šokovala. Motto na obálce, že se do české literatury vrací humor, už od začátku trochu podezřelé, zůstalo zcela nenaplněno.
Knižní novinky (8. týden)
16.02.2020
Kniha Šalina do stanice touha v seznamech
2021 | Démon ze sídliště |
2022 | Havířovina |
2024 | Těžké duše |
2020 | Šalina do stanice touha |
2020 | Hlavně na to nemysli |
Blběna a zoufalec :) a ty dialogy, já měl chvílema záchvaty smíchu. Autorka opět nezklamala, humorná satira, a nejlepší na tom je, že se to totiž úplně klidně mohlo a nebo může stát :) Náramně jsem se bavil.