Den po dni přehled

Den po dni
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/547695/bmid_den-po-dni.jpg 4 414 414

Adventní kalendář série

1. díl

Vánoční romantika z amerického městečka. Knižní adventní kalendář o 24 kapitolách! Pro Addie jsou Vánoce nejlepší část roku, letos to ale vypadá na propadák. Máma s tátou jsou pryč, nejlepší kámoš se stěhuje, navíc ji pomlouvá půlka školy. Jenže 1. prosince se stane něco, díky čemu dá svátkům ještě šanci: dostane adventní kalendář plný úkolů a potkává Jaxona, který se měl úplně jinde chystat na kariéru v NHL. Místo toho se objeví v jejím oblíbeném knihkupectví a nabízí jí, aby s ním naoko chodila. A ona souhlasí… Rozstřihni si každý den kapitolu a prožij s Addie celý advent!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Den po dni. Přihlašte se a napište ho.

houdkic
21.02.2025 1 z 5

(SPOILER) Achjo, proč se pořád tak mučím :D :D Tak nějak věřím, že po těch letech a vydaných knihách už bude Ola lepší, ale bohužel ne, ke zlepšení stále nedošlo. Vizuál knihy je nádhernej, i nápad adventního kalendáře, ale tím to bohužel končí. Že je příběh sám o sobě hloupý, to asi není třeba zmiňovat, je to taková slaďárna, ale strašně na sílu. Zároveň mi bylo divný, proč jsou tak překvapení z Popelky, a pak mi došlo, že se to vlastně neodehrává v ČR - za celou dobu jsem nepocítila, že bychom byli v cizině. A třešničku tomu nandala hlavní šikanátorka, která řekla hlavní hrdince, že ji šikanuje jen kvůli tomu, že je do ní zamilovaná :D :D :D To mě sundalo na maximum.

stoceska
20.02.2025 1 z 5

Přiznám se, že knihu jsem ani dva měsíce po vánocích nedočetla. Jak už tu bylo řečeno, vizuálně velmi dobré, skvěly nápad a forma adventního kalendáře. Ale příběh a styl psaní nebyl pro mě. Za mě takové plytké, nezajímavé a rozhodně bych ocenila české prostředí, české tradice, apod.

lvice_elaa
19.02.2025 2 z 5

Dobrej nápad, skvělej vizuál, chabý psaní. Nebýt Ola markeťačkou v Humbook týmu, tak si ani neškrtne.

10 nejčtenějších knih (leden)

15.01.2025

10 nejčtenějších knih (prosinec)

15.12.2024

Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)

13.10.2024

Kniha Den po dni v seznamech

v Mé knihovně200x