Den po dni (2024) | Databáze knih

Den po dni
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/547695/bmid_den-po-dni.jpg 4 402 402

Adventní kalendář série

1. díl

Vánoční romantika z amerického městečka. Knižní adventní kalendář o 24 kapitolách! Pro Addie jsou Vánoce nejlepší část roku, letos to ale vypadá na propadák. Máma s tátou jsou pryč, nejlepší kámoš se stěhuje, navíc ji pomlouvá půlka školy. Jenže 1. prosince se stane něco, díky čemu dá svátkům ještě šanci: dostane adventní kalendář plný úkolů a potkává Jaxona, který se měl úplně jinde chystat na kariéru v NHL. Místo toho se objeví v jejím oblíbeném knihkupectví a nabízí jí, aby s ním naoko chodila. A ona souhlasí… Rozstřihni si každý den kapitolu a prožij s Addie celý advent!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Den po dni. Přihlašte se a napište ho.

lvice_elaa
včera 2 z 5

Dobrej nápad, skvělej vizuál, chabý psaní. Nebýt Ola markeťačkou v Humbook týmu, tak si ani neškrtne.

MAU256
13.02.2025 4 z 5

"Chci jenom tebe," zašeptal mi do ucha, jako by tušil.

Knížku jsem si přečetla díky recenzím na Databázi knih. Škoda, že jsem ji neměla po ruce v době adventu, ale i tak bych nedokázala přečíst za den jen jednu kapitolu ;-). Je to krásné romantické nenáročné počteníčko, a já ji můžu jen doporučit.

Lejčís
29.01.2025 5 z 5

Každým rokem miluju Vánoce a vánoční příběhy čím dál tím víc :) A tenhle bude rozhodně jedním z těch, ke kterému se ještě mnohokrát vrátím (a tentokrát už to dodržím a budu číst každý den jen jednu kapitolu, místo abych to slupla na posezení, slibuju!) Jasně, je to jedno velké klišé a postavy mají rozhodně problém s komunikací, což mi často na romantice vadí, ale bože... copak vánoční romantické komedie nejsou VŽDYCKY jedno velké klišé a právě to na tom milujeme? Já teda rozhodně jo! Kdy jindy je na to správné klišéníčko lepší příležitost než o Vánocích!
Obdivuju autorku, že se jí podařilo napsat 24 stejně dlouhých kapitol, přičemž každá z nich byla čtivá, poutavá a něčím zajímavá, z každé doslova dýchala ta nádherná atmosféra Vánoce. Smekám taky před grafiky, protože ta kniha je nádherně vymyšlená (milovala jsem to roztrhávání stránek) a barevná. Nejenže je vyrobená jako adventní kalendář, ale adventním kalendářem je vlastně i pro samotnou hlavní hrdinku, která stejně jako my dostává každý den tipy na vánoční songy, filmy a úkoly, co by který den měla udělat. Je to zkrátka sladké, krásné, barevné, vánoční, čtivé, zamilované, knižní a chcete si to přečíst. Vůbec se nebudu zlobit, pokud bude Ola přicházet s takovými adventními kalendáři pravidelně, protože tohle se jí fakt neskutečně povedlo!

10 nejčtenějších knih (leden)

15.01.2025

10 nejčtenějších knih (prosinec)

15.12.2024

Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)

13.10.2024

Kniha Den po dni v seznamech

v Mé knihovně195x