Dvůr mlhy a hněvu (2017) | Databáze knih

Dvůr mlhy a hněvu přehled

Dvůr mlhy a hněvu
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/340643/mid_dvur-mlhy-a-hnevu-ML1-340643.png 5 4083 4083

Dvůr trnů a růží série

Feyre překonala překážky, které jí bránily k návratu na Jarní dvůr. Ovšem za příliš vysokou cenu. Dle dohody musí trávit vždy část roku u Rhysanda, knížete Půlnočního dvora. A ač je nyní nesmrtelnou vílou, její srdce je stále lidské, a ona se tak musí rozhodnout, komu vlastně patří její oddanost.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: ekniha , CooBoo

A Court of Mist and Fury, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dvůr mlhy a hněvu. Přihlašte se a napište ho.

hanka1580
včera 5 z 5

Po dočtení nemám slov. Bylo to prostě dokonalé. Sledovat ten vývoj, to uzdravování zlomené duše. Při čtení najednou máte pocit, že Vás obklopuje to teplo sálající z jejich lásky. Máte chuť křičet a řvát, když jim ubližují, máte chuť za ně bojovat a tak prostě neváháte a v rukou potřebujete mít další díl. OKAMŽITĚ

Mishell14
15.02.2025 5 z 5

Po dočtení této knihy nemám zkrátka slov. Něco tak dokonalého jsem v životě nečetla. Jen lituju, že jsem s touhle sérií začala tak pozdě.

Marry524
14.02.2025 5 z 5

U jedničky jsem brblala, kde se vzal ten veliký aplaus k této sérii… U dvojky už si maluji tetování na ruku a sjíždím pinterest s vyobrazeníma Rhyse, Cassiana a Azriela.
Ve svých třiceti se cítím jak poťouchlá puberťačka a chci rozhodně víc a víc tohoto příběhu.
Díky Sarah ;)).

100 nejčtenějších knih roku 2024

27.12.2024

Třpytivá, Druhá strana řeky a další knižní novinky (40. týden)

29.09.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

„Už sis toho tolik prožila. Nechtěl jsem, aby sis myslela, že všechno, co jsem udělal, mělo za cíl získat tě, jen abych ochránil svou zemi. Jenže jsem si nemohl pomoct, toužil jsem s tebou být, miloval jsem tě a chtěl jsem tě. Pořád bez tebe nedokážu být.“ ~ Rhys ~

„Ne manželkou, ne ženou. Feyre je vladařkou Nočního dvora.“ Je mi po všech stránkách rovna. Bude nosit korunu a sedět na trůně po mém boku. Nikdy nebude ponechána stranou a nebude mít na starost pouze rození potomků, večírky a výchovu dětí. Je mou královnou. ~ Rhys ~

Kniha Dvůr mlhy a hněvu v seznamech

v Přečtených5 627x
v Mé knihovně1 332x