Encyklopedie sýrů přehled
Christian Callec
Tato encyklopedie poskytuje podrobné informace o výrobě sýru, o zemích, které se zabývají ať již tradiční či průmyslovou výrobou sýrů, a o velké paletě chutí a vůni této potraviny. Autor ke všem sýrům připojil také vhodnou kombinaci s alkoholickými nápoji.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Encyklopedie sýrů. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Encyklopedie sýrů v seznamech
v Přečtených | 3x |
ve Čtenářské výzvě | 1x |
v Knihotéce | 9x |
Autorovy další knížky
2001 | Encyklopedie vína |
2002 | Encyklopedie sýrů |
2000 | Encyklopedie vína |
2007 | Víno - velký obrazový lexikon |
2002 | Velká encyklopedie vína |