Encyklopedie sýrů hodnocení

Encyklopedie sýrů
https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/105801/bmid_encyklopedie-syru-105801.jpg 4 2 2

Tato encyklopedie poskytuje podrobné informace o výrobě sýru, o zemích, které se zabývají ať již tradiční či průmyslovou výrobou sýrů, a o velké paletě chutí a vůni této potraviny. Autor ke všem sýrům připojil také vhodnou kombinaci s alkoholickými nápoji.

5
0 x
4
2 x
3
0 x
2
0 x
1
0 x
0 x

Hodnocení knihy Encyklopedie sýrů: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 2

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).

Štítky knihy

sýry

Autorovy další knížky

Christian Callec
francouzská, 1955
2001  88%Encyklopedie vína
2002  80%Encyklopedie sýrů
2000  70%Encyklopedie vína
2007  0%Víno - velký obrazový lexikon
2002  80%Velká encyklopedie vína