Erebos - Hra, ktorá zabíja! přehled
Ursula Poznanski
Erebos série
1. díl
Erebos je počítačová hra s prísnymi pravidlami. Toho, kto ich poruší, čaká krutý trest, alebo… smrť. Erebos ale dokáže splniť aj tie najtajnejšie priania. Ako je možné, že hra o každom všetko vie? Čo vlastne Erebos chce?
Literatura světová Thrillery Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2011 , Fragment (SK)Originální název:
Erebos, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Erebos - Hra, ktorá zabíja!. Přihlašte se a napište ho.
Mě kniha nijak nezaujala, docela jsem se nudila, možná to bude tím, že jsem ji četla před 4 lety a dnes jsem se ve čtení posunula dál, každopádně se neplánuji vracet.
Moje oblíbená autorka mě mile překvapila. Přiznám se, knihu jsem záměrně přehlížela. Téma mě nezaujalo už na obálce. Mno nakonec jsem si knížku přeci jen půjčila. Je čtivá, docela svižná. Moc mě bavila a skutečně jsem četla a četla a chtěla vědět jak to dopadne. Místy je sice trošku moc béčková s přitroublými hlavními postavami. Ovšem jako celek to funguje celkem dobře, takže proč ne? Jak se dá vymýt mozek? Ovlivnit rozumné myšlení. Kam sahá lidskost? Sáhněte po téhle knížce a najdete víc než očekáváte:) Za krásné čtyři hvězdičky.
Ocenění knihy (1)
2011 -
Deutscher Jugendliteraturpreis
(Preis der Jugendjury (Cena poroty))
Kniha Erebos - Hra, ktorá zabíja! v seznamech
v Přečtených | 1 435x |
v Mé knihovně | 557x |
rakouská literatura strach počítačové hry pro dospívající mládež (young adult) LitRPG (herní svět + fantasy/sci-fi)Autorovy další knížky
2015 | Pět |
2011 | Erebos – Hra, která zabíjí! |
2014 | Saeculum |
2017 | Hlasy |
2018 | Cizinec |
Erebos je pc hra, ktorá zabíja! Do slova a do písmena. Zdá sa ako by žila svoj vlastný život. A to je na nej také úžasné. Nevedela som čo mám očakávať. Musím Uršule zatlieskať vymyslela naozaj napínavý príbeh, z ktorého tuhne krv v žilách. Počas čítania som sa pristihla, že si túžim sama zahrať Erebos .....ale v rámci šetrenia svojho okolia :) Pekný záver. som nadšená!!!