Vlastní spravedlnost přehled

Vlastní spravedlnost
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/383163/bmid_vlastni-spravedlnost-fIU-383163.jpg 4 664 664

Po klidné zimě, vyznačující se především rutinní prací, musí Patrik Hedström řešit komplikovaný případ vraždy, která se zpočátku jeví jako nehoda. Smrt mladé ženy se nápadně podobá nevyjasněným úmrtím, k nimž došlo před lety. Krátce nato se v Tanumshede začíná natáčet televizní reality show, během níž zemře jedna z účastnic. Souvisí brutální vražda osmnáctileté dívky se záhadnými vraždami z minulosti?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Motto

Olycksfågeln, 2006

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vlastní spravedlnost. Přihlašte se a napište ho.

kubla111
11.02.2025 3.5 z 5

Vynikající detektivní román. Proč román? V mnoha jejích knihách žijeme životy hlavních hrdinů. Kdo četl více knih, nemá problém se jmény. A k tomu vždycky jiné téma, jiný podtext. Rád si od této autorky přečtu všechno. Tento je můj čtvrtý. Přesto tento je slabší než ty předchozí. Snad se mi autora "nepřejí"

Petras_ka
09.02.2025 3 z 5

Pre mňa to bol zatiaľ najslabší diel zo série. Patrika a Eriku mám rada, ale v tomto diely sa nazbieralo až príliš veľa omáčok nielen okolo vedľajších, ale aj hlavných postáv. Aj keď som rozuzlenie nečakala, nie som s ním úplne spokojná. Napriek tomu, že mi táto kniha nesadla ako tie predchádzajúce, budem v sérii pokračovať.

March
02.02.2025 4 z 5

Knihu jsem četla kdysi, teď jsem si poslechla AUDIO, skvěle načteno Danou Černou. A tento díl, nebyl špatný, jen si myslím, že jsou lepší díly. Kniha by si zasloužila více vysvětlení, ohledne všech vražd. Ale styl psaní autorky mě baví, napětí to mělo, i když hodně prostoru dostala svatba....ale skvělý závěr, navnadění na další díl.

Žebříček nejprodávanějších eknih (březen)

05.04.2017

Žebříček nejprodávanějších eknih (říjen)

05.11.2016

Kniha Vlastní spravedlnost v seznamech