Vlastní spravedlnost přehled

Vlastní spravedlnost
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/383163/bmid_vlastni-spravedlnost-fIU-383163.jpg 4 672 672

Po klidné zimě, vyznačující se především rutinní prací, musí Patrik Hedström řešit komplikovaný případ vraždy, která se zpočátku jeví jako nehoda. Smrt mladé ženy se nápadně podobá nevyjasněným úmrtím, k nimž došlo před lety. Krátce nato se v Tanumshede začíná natáčet televizní reality show, během níž zemře jedna z účastnic. Souvisí brutální vražda osmnáctileté dívky se záhadnými vraždami z minulosti?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Motto

Olycksfågeln, 2006

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vlastní spravedlnost. Přihlašte se a napište ho.

Pavlnka
01.03.2025 4 z 5

Na tuto autorku už jsem skoro zapomněla. Díl byl zajímavý a napínavý a budu v sérii určitě pokračovat.

kopeceli
24.02.2025 audiokniha 5 z 5

Další díl a nezaměnitelný, sametový hlas Dany Černé. Už jsem si zvykla, že v autorčiných knihách se prolíná současnost s minulostí a když se navzájem doženou, dozvíme se, kdo vraždil a proč.
Baví mě pokračování osudů jednotlivých postav, fandím Patrikovi s Erikou, jsem zvědavá, jak dopadne jejich šéf. Moc ráda budu v sérii pokračovat.

petgona
19.02.2025 3 z 5

Hoci to bol zamotany pripad pre vysetrovatelov, pre citatela je pomerne priehladny - vraha si uvedomi takmer okamzite, akurat ze k motivu a niektorym dielom skladacky sa treba docitat . Je to klasicka oddychovka, ktora sa da zhltnut rychlo. Hoci sa pripad moze javit ako komplikovany, v skutocnosti sa to cita samo a ani mnozstvo postav, ktore s hlavnym dejom nesuvisia, cloveka nepomylia, lebo uz ich pozname a ich konanie je vacsinou rovnake.
V tomto dieli uvedomila pattern ako vysetrovatelia vysetruju: nieco som si uvedomil a neviem prist na to, co to bolo/nieco som si vsimol, ale nestihol som si to uvedomit. Toto bolo caste aj v predchadzajucich dieloch, a hoci mi to pride trocha vtipne, ako taka autorkina skratka ako odovodnit uspesne vysetrenie zdanlivo nevysetritelneho pripadu, neprekaza mi to.

Žebříček nejprodávanějších eknih (březen)

05.04.2017

Žebříček nejprodávanějších eknih (říjen)

05.11.2016

Kniha Vlastní spravedlnost v seznamech

v Přečtených1 056x
v Mé knihovně365x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)