Krok vedle přehled

Krok vedle
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515269/bmid_frankie-elkin-krok-vedle.jpg 4 51 51

Frankie Elkin série

< 2. díl

Frankie Elkinová, s níž se čtenáři poprvé setkali v knize Než zmizela a která hledá pohřešované lidi, se dozvídá o mladém muži, který zmizel v národním lese. Úřady po nějaké době pátrání zastavily, ale parta lidí vedená mladíkovým otcem se stále nevzdává. Frankie souhlasí s pomocí – brzy však vidí, že ztracená osoba není to jediné, co je zde špatně. A když začnou mizet další lidé, Frankie pochopí, že stojí proti něčemu velmi temnému – a především že jí dochází čas.... celý text

Literatura světová Dobrodružné Thrillery
Vydáno: , Kalibr

One Step Too Far, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krok vedle. Přihlašte se a napište ho.

Olous1
11.12.2024 1.5 z 5

Já musím souhlasit s mým knižním přítelem konicekbilem. Autorka se snažila,ale výsledek je takový nijaký. Kniha mě vůbec nezaujala,ale jak říkám najde si své čtenáře.60%.

konicekbily
03.12.2024

Autorka psát umí, o tom není pochyb. Tentokrát si pro další případ zvolila volnou a divokou přírodu. Podle mne se jedná o nereálný příběh a to mi vadí. A pátrání v divoké přírodě určitě probíhá jinak, než že se parta "trempů" vydává do rozlehlé krajiny nalézt pohřešovaného po nějaké době. Proto pouze průměr.

alzbeta4340
29.11.2024 5 z 5

Čekala jsem detektivku, ale postupně se z toho vyklubal thriller z divočiny. Podezírala jsem průběžně snad všechny táborníky, nakonec jsem tipování vzdala a jen čekala, co nám napínavý děj přinese. Frankie opět pátrá po pohřešovaném, ale atmosféra tohoto dílu je hodně jiná než v prvním.
Zkuste a uvidíte.

Šarlatový závoj, Hrob na kopci a další knižní novinky (32. týden)

04.08.2024

Kniha Krok vedle v seznamech