Hacknuté tělo: Zpomalte stárnutí a žijte déle jako superčlověk přehled
Dave Asprey
Audiokniha Hacknuté tělo: Zpomalte stárnutí a žijte déle jako superčlověk. Autor Dave Asprey, čte Zbyšek Horák. OBJEVTE REVOLUČNÍ ZPŮSOB V BOJI PROTI STÁRNUTÍ Dave Asprey trpěl nesčetnými příznaky stárnutí už jako mladý muž, což vyvolalo jeho celoživotní spalující touhu omládnout s každým rokem. Již více než 20 let se snaží najít inovativní, vědecky podložené metody, jak modernizovat lidskou biologii a nově definovat hranice mysli, těla a ducha. Výsledky hovoří samy za sebe. Nyní ve svých 40 letech je Dave chytřejší, šťastnější, úspěšnější a více fit, než kdykoli předtím.... celý text
Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Zdraví
Vydáno: 2023 , Progres GuruInterpreti: Zbyšek Horák
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hacknuté tělo: Zpomalte stárnutí a žijte déle jako superčlověk. Přihlašte se a napište ho.
První dojem je, že profesionální biohacker, Dave Asprey, je blázen fanaticky oddaný myšlence dloooouhého života, který neváhá podstoupit operace kmenovými buňkami, nitrožilní léčbu a pojídat doplňky stravy, hormony a jiné lektvary po kýblech.
Nicméně, umanutí lidé bývají průkopníci, mohlo by mu to vyjít a přál bych mu to :-)
Kniha je přehledně zpracovaná a obsahuje vysvětlení základních pochodů v našich tělech i rady, jak je co nejvíc zušlechtit. Takže jsem nakopnutý k vylepšování svého těla primárně tedy stravou a cvičením.
Kniha Hacknuté tělo: Zpomalte stárnutí a žijte déle jako superčlověk v seznamech
2021 | Hacknuté tělo: Zpomalte stárnutí a žijte déle jako superčlověk |
2021 | Game changers: Co lídři, inovátoři a nezávislí lidé dělají, aby zvítězili |
2019 | Bystrohlaví |
2015 | Nepriestrelná diéta |
Zajímavá kniha. Je to průkopník a za pár desítek let to možná bude i normální.
Cvičení a zdravá, vyvážená strava je základ a co se mi na knize nejvíce líbí jsou názvy bylinek, které mohou člověku pomoci a ne jen chemie.