Hejkalka přehled

Hejkalka
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/486584/bmid_hejkalka-8H2-486584.jpg 5 19 19

Od té doby, co se Hejkalka narodila, běhá celé dny po lese, vyvádí různé lotroviny a všude je slyšet její zvonivý smích. Kouzelný les plný pokladů má prozkoumaný do poslední větvičky. A pranic se nebojí strašidelných historek, které o lese kolují. Co se ale stane, když si ji proti její vůli jako svou hračku odnese malá holčička do světa lidí? Podaří se jejímu ustrašenému kamarádu Jankovi a dalším obyvatelům lesa Hejkalku zachránit a přivést zpátky domů?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hejkalka. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (10)

Knihomolka506
29.06.2023 5 z 5

Pohádek není nikdy dost ani v dospělém
věku. Tahle je o divoké holce z lesa, kde žije jako divoch. Taky jím je . Je strašidlo hledající bylinky , které dokážou divy a žije s rodinou.
Ale co se stane , když se bylinky dostanou jinam a Hejkalka do světa lidí?

laura
06.02.2023 5 z 5

Úsměvné příhody jedné, tak trošku jiné, Hejkalky.

O životě v Lese pokladů, o vzácných, kouzelných bylinkách, díky kterým se můžete v lese ztratit, zamilovat se, zapomenout na to, kým jste, nebo třeba létat. O tom, jak je důležité takové bylinky chránit a hlídat.

O tom, jaké to je, když nikam nezapadáte a chcete být někým jiným. O lotrovinách a dobrodružstvích, která malou Hejkalku zavedou až do cizího, nepřátelského světa lidí...


ladyfromskye
31.12.2022 5 z 5

Příběhy malé hejkalky byly takovým milým pohlazením po duši. Hlavní hrdinka je trochu jiná, moc nikam nezapadá, ale nakonec všichni, i ona, zjistí, že na světě má své pevné místo, své poslání a hlavně přátele. Je tu samozřejmě i špetka toho poučení, některé dospělé to může trochu otravovat, ale pro prcky, myslím, je to moc fajn. Knížku provázejí moc hezké ilustrace, které mají atmosféru a příběh vhodně doplňují (vydání Bambook, 2021). Za mě jednoznačně palec nahoru.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hejkalka v seznamech

v Přečtených19x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených2x
v Knihotéce5x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech2x