Hra so svetmi přehled

Hra so svetmi
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/486798/bmid_hra-so-svetmi-gu2-486798.jpeg 4 118 118

Novinka od autora fenoménu Kosec, ktorý svojou sériou o posloch smrti zožal slávu na celom svete! Stačí jediná zrážka na futbalovom ihrisku a Ashov život zrazu nevyzerá tak ako predtým. Hoci sa to zdá nemožné, zrážka ho dostala do inej dimenzie a on ďalej preskakuje z jedného sveta do druhého, no ani v jednom z nich sa necíti skutočne doma. Začne sa to malými zmenami, no tie sa čoskoro vymknú spod kontroly a Ash sa ocitá vo vesmíroch, kde má všetko, po čom kedy túžil, vo vesmíroch, kde spoločnosť uviazla v minulosti... vo vesmíroch, kde sa odrazu pozerá na život úplne inými očami. A ak si nebude dávať pozor, svet, ktorý teraz začína vidieť jasnejšie, môže v okamihu prestať existovať...... celý text

Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (SK)

Game Changer, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hra so svetmi. Přihlašte se a napište ho.

Nezletilci
09.12.2024 2 z 5

"Jedno se knize Neala Shustermana Pravidla hry nedá odepřít. Nejedná se o klasickou sci-fi plnou nadpřirozena – tento aspekt zde nemá výrazné zastoupení, pro příběh však tvoří prostor a čas klíčové motivy. Autor si pohrává s dimenzemi, ve kterých hlavní postavou přehazuje jako kuličkami v africkém perkusním chrastítku. Toto přirovnání je sice mým výtvorem, ale obsahově ani kvalitou se od těch z originálu téměř neliší. Nevýstižné, směšné a přehnaně zdobné – to vše vystihuje nesčetná autorova přirovnání, kterých jsou stránky této načervenalé knihy plné jako jahodový puding rozinek (ano, další takové)," píše Rosaria (15 let) ve své recenzi pro facebookovou skupinu Nezletilí kritici.

zuzana4291
27.11.2024 2 z 5

Od začátku jsem očekávala, co se bude dít. Bohužel až do poloviny knihy se prakticky skoro nic nedělo, a pak mi přišel děj trochu chaotický . Až ke konci knihy začínal mít děj trochu smysl.

DreamerX9
20.11.2024 2 z 5

Za mě docela zklamání jsem od autora zvyklá na knihy které mě úplně dostanou světem i nápadem u této knihy byl skvělý nápad ale zdá se mi poněkud nedotažený a příběh i dějová linka hlavního hrdiny mě tolik nebavily. Ale za jedno přečtení to určitě stálo jelikož autor má jedinečný specifický styl a snaží se věnovat problematice současného světa

Nekonečno světů, nekonečno možností...

25.04.2024

Pravidla hry, Léčebna a další knižní novinky (15. týden)

07.04.2024

Knižní novinky (8. týden)

20.02.2022

Kniha Hra so svetmi v seznamech