Hudba pro Anvilany přehled
Martin Sichinger
Praha 2030. Na troskách ČEZu povstává několik let po velké finanční krizi EnerClad, nejbohatší evropská firma, a zahajuje vysílání vlastní vesmírné televize. Zatímco lodě EnerCladu úspěšně terifikují jednu planetu za druhou, na Zemi se musí firma vypořádat s nečekaným problémem: v řídicí místnosti jaderné elektrárny Temelín se objevuje přízrak, který přesně před sto lety spatřil v Londýně inženýr Richard Eastman. Nakolik souvisí tento jev s objevem otce Pellegrina Ernettiho, který ve Vatikánu představil nejpozoruhodnější přístroj lidských dějin? Sci-fi román o elektřině, televizi a vesmíru, jaký jste ještě nečetli.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hudba pro Anvilany. Přihlašte se a napište ho.
Když si z knihy nepamatuju prakticky nic, je něco hodně špatně. A tohle je ten případ. Vypadá to jak výlet do mozku schizofrenika na perníku.
Hotová fantasmagorická slátanina, autor mele pátý přes devátý a vypadá to, že při psaní musel bejt snad na houbách, sem tam se sice vyskytne světlá chvilka, ale všechno na čtenáře chrlí tempem, že se nestačí zorientovat a ani vstřebat předkládáný text.Jestě, že to nebylo delší, tato duševní potrava mi vskutku nesedla.
Kniha Hudba pro Anvilany v seznamech
2012 | Duchové Šumavy |
2011 | Smrt krále Šumavy |
2018 | Kocovina šumavského léta |
2008 | Cukrový klaun |
2023 | Zítra přijde Olah |
Spletitý chaos událostí a postav, mnoho témat tříštících pozornost, nedotažené útržky dějů. Ale třeba Anvilané tuto kakofonii ocení.