Hudba pro Anvilany přehled

Hudba pro Anvilany
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/32163/hudba-pro-anvilany-32163.jpg 3 18 18

Praha 2030. Na troskách ČEZu povstává několik let po velké finanční krizi EnerClad, nejbohatší evropská firma, a zahajuje vysílání vlastní vesmírné televize. Zatímco lodě EnerCladu úspěšně terifikují jednu planetu za druhou, na Zemi se musí firma vypořádat s nečekaným problémem: v řídicí místnosti jaderné elektrárny Temelín se objevuje přízrak, který přesně před sto lety spatřil v Londýně inženýr Richard Eastman. Nakolik souvisí tento jev s objevem otce Pellegrina Ernettiho, který ve Vatikánu představil nejpozoruhodnější přístroj lidských dějin? Sci-fi román o elektřině, televizi a vesmíru, jaký jste ještě nečetli.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hudba pro Anvilany. Přihlašte se a napište ho.

Lenka4
31.07.2023 1 z 5

Spletitý chaos událostí a postav, mnoho témat tříštících pozornost, nedotažené útržky dějů. Ale třeba Anvilané tuto kakofonii ocení.

Smolař
29.09.2020 1 z 5

Když si z knihy nepamatuju prakticky nic, je něco hodně špatně. A tohle je ten případ. Vypadá to jak výlet do mozku schizofrenika na perníku.

Šnek86
03.06.2020 1 z 5

Hotová fantasmagorická slátanina, autor mele pátý přes devátý a vypadá to, že při psaní musel bejt snad na houbách, sem tam se sice vyskytne světlá chvilka, ale všechno na čtenáře chrlí tempem, že se nestačí zorientovat a ani vstřebat předkládáný text.Jestě, že to nebylo delší, tato duševní potrava mi vskutku nesedla.

Kniha Hudba pro Anvilany v seznamech