Hvězdy na cestě přehled
Karin Krajčo Babinská
Každý má svůj příběh, jen ho nikdy nevidíme celý V minulosti stárnoucího slavného herce Igora a jeho dcery, úspěšné spisovatelky Vandy, se skrývá tragédie, která navždy změnila jejich životy. Po letech odcizení se setkávají na Krétě, aby tu splnili jedno poslední přání. Podaří se jim během společných dnů ustát řadu vypjatých situací a najít k sobě ztracenou cestu? Emotivní vyprávění o vině a odpuštění vás spolu s hrdiny dovede k jasnému poselství: Každý má svůj příběh, jen ho nikdy nevidíme celý.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hvězdy na cestě. Přihlašte se a napište ho.
Hezký příběh. Me se čtou všeobecně knihy od Karin lehce, dej pěkně plyne a najednou jsem u konce,ja určitě doporučuji,
Poslední dobou na mě stále vyskakovala reklama na novou knihu KKB - Čarodějky. Chtěla jsem si ji půjčit v knihovně, ale byla dlouhodbě nedostupná.
Tak jsem zapátrala hlouběji v minulosti a půjčila jsem si jinou knihu. A udělala jsem dobře, je lepší začít od starších knih, zvláště, když na DK vidím, jak hodnocení knih této autorky stále roste.
A teď k samotné knize. Je to odpočinková kniha, dokázala bych si ji představit číst někde na dovolené - nejlépe na Krétě. Příběh byl zajímavý a zajímavé bylo i střídání kapitol ze současnosti a minulosti.
Za mě plný počet bodů a už mám v knihovně objednanou další knihu od KKB.
Knižní novinky (42. týden)
11.10.2020
Kniha Hvězdy na cestě v seznamech
v Přečtených | 1 030x |
v Mé knihovně | 188x |
2020 | Hvězdy na cestě |
2022 | Tsunami |
2018 | Za sny |
2024 | Čarodějky |
2017 | Kecy, kecy, kecičky |
Poslechnuta audiokniha
Je to moje první kniha od Karin K. Babinské a světe div se, kniha nebyla tak špatná a celkem mě bavila a chvílemi i rozesmutněla a také rozesmála. No teda. Ten příběh mně určitým způsobem zasáhnul. A jen napíšu, pokud jste v toxickém vztahu, okamžitě to ukončete, bude to jen a jen horší a vy budete pouze podléhat a nikdy nebude žít podle sebe.
Mé hodnocení: 70 %